Quote we plan

Catering Bruiloft

Wij verzorgen bruiloften tot in de puntjes van locatie, catering, styling tot entertainment en personeel. Een speciale dag waarbij alles tot in perfectie uitgewerkt moet worden. De catering voor een bruiloft vergt veel kennis en ervaring. Wij verzorgen uw bruiloft en bezorgen u en uw partner een onvergetelijke dag.
Neem contact op

Gaan jullie binnenkort trouwen?

Op zo’n dag wilt u uzelf en uw gasten natuurlijk in de watten leggen. Bon Bon catering & events kan dit voor een groot deel uit handen nemen. Lekkere hapjes, taart, voldoende drinken en een heerlijk buffet, om maar wat te noemen. Op uw eigen unieke locatie of bijvoorbeeld een feestzaal van Bon Bon catering & events. Wij kunnen dit voor u organiseren, vrijwel alles is te regelen!

Goed eten en voldoende drinken dat is belangrijk op een bruiloftsfeest. Het is ook vaak iets wat gasten zich nog goed kunnen herinneren aan een bruiloft. Catering voor uw bruiloft moet persoonlijk geregeld worden. Wij luisteren naar de wens van de klant en proberen deze tot in de puntjes uit te werken.

Perfect verzorgd en tot in de puntjes uitgevoerd. Catering voor uw bruiloft moet perfect georganiseerd worden. Bon Bon catering & events creëert op basis van ervaring en goed uitgedachte concepten, bruiloften in zowel organisatie als uitvoering. Wij als catering bedrijf maken jouw dag helemaal compleet.

Organiseren van de catering voor uw bruiloft

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van catering voor bruiloften weten wij hoe we deze dag compleet kunnen maken. Wilt u een foodtruck op locatie? Lange tafels met diner? Een zanger en een eigen chefkok? Van A tot Z wordt alles geregeld: van styling tot diner.

Een onvergetelijke dag voor u en uw partner waarbij wij alles uit handen nemen. Een bruiloft organiseren kost veel tijd en energie… Wilt u uzelf en uw partner wat extra rust geven? Door de catering van de bruiloft bij ons neer te leggen, weet u zeker dat het feest goed zal verlopen.

Catering voor uw bruiloft?

Van locatie tot volledig buffet

Wilt u volledig ontlast worden en geen zorgen meer hebben over de organisatie van uw bruiloft? Wij helpen u graag met het vinden van locatie tot het verzorgen van een geheel buffet en entertainment!
Neem contact op

Catering op locatie

Heeft u nog geen locatie gevonden? Ook dat is voor ons geen probleem, wij denken graag met u mee! Door locatie gericht te denken, wensen van de klant centraal zetten en onze specialisten in te zetten, kunnen wij voor uw bruiloft een toffe locatie tot beschikking stellen. Heerlijk toch? U kunt zich druk bezig houden met het uitkiezen van uw pak of jurk, dan doen wij de rest!

Voordelen van catering op uw bruiloft van Bon Bon

Bon Bon catering & events vervult uw wensen! van A tot Z wordt alles tot in de puntjes uitgewerkt. Wij bieden u de kans om er een onvergetelijke dag van te maken.

Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat we zoveel kennis hebben over dit gebied. Luister naar de klant staat bij ons centraal, samen in combinatie met onze ervaring, is dit een extreem goede samenwerking. Wij vervullen de wensen van de klant en geven daar onze eigen touch aan! Er ligt een hoge druk op catering voor bruiloften, want als er iets goed fout gaat, is de mooiste dag van hun leven, voorgoed verpest…..

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.