Diner aan huis

Optimaal genieten van de heerlijkste gerechten, wijnen en cateringservice. Dan is Bon Bon @ Home echt iets voor U! Diner aan huis wordt steeds populairder. Samen genieten van de lekkerste borrelboxen, 4-gangen diner, shared dining en nog veel meer.
Bestellen

Voor elke gelegenheid een diner aan huis

Thuis dineren is razend populair geworden. Zeker door de omstandigheden van de afgelopen 2 jaar is het erg gegroeid. Een diner aan huis heeft bij ons verschillende betekenissen. Een romantisch 4-gangen diner, shared dining of borrellboxen voor een verjaardag. Alles is mogelijk! Catering op het hoogste niveau, unieke concepten en service van topkwaliteit. Wil jij genieten van een heerlijk de lekkerste gerechten? Klik op de link en plaats uw bestelling.

Bestellen

Wat kunt u verwachten van een diner aan huis?

Alles is mogelijk! Door ons uitgebreid assortiment, bieden wij de oplossing voor elke gelegenheid. U kunt bij ons terecht voor een heerlijk 4-gangen diner, met een goed stuk vis/vlees of een heerlijke borrelplank met hapjes! U besteld, wij maken de bestelling klaar en zorgen er meteen voor, dat die in goede handen bij u terecht komt.

Onze dagverse producten zorgen voor het beste diner ! Het is zelfs mogelijk, om een privé-chef in te huren, wist je dat? Een op maat gemaakt menu met verse, duurzame producten bereid door onze eigen chefs…. Wat wilt u nog meer?

Bestellen

Een compleet verzorgt diner?

Heerlijk genieten van een 4-gangen diner of uw verjaardag laten verzorgen? Wij verzorgen jouw dag, avond, lunch of diner. Een groot assortiment, voor allerlei gelegenheden. Creëer mooie momenten met familie en vrienden.
Neem contact op

Bon Bon voor jouw diner aan huis

Keuze gemaakt? Heerlijk dineren en genieten van de lekkerste dagverse producten? Wij staan maar al te graag voor u klaar! Een op maat gemaakt diner, keuze uit verschillende borrelboxen of laat je verrassen door onze chefs! Heeft u een gezellig feest, bent u jarig of gaat u lekker borrelen met vrienden, dan zijn onze borrelboxen perfect voor een avondje genieten! Van koude borrelboxen tot uitgebreid ‘fashion food’….. “Enjoy the best moments with your family and friends!”

Chefkok aan huis

Een heerlijk diner aan huis, is natuurlijk niet compleet zonder chefkok! Een van onze chefkoks, zal voor u een heerlijk diner klaarmaken. Hoe tof is het? Samen met u en uw partner of met al uw vrienden, genieten van een vers bereide maaltijd bij u thuis! Nu al zin in? Bestel nu!

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.