Klantcase

Grand Opening Peute 2023

Een langverwacht feest

Eindelijk was het zover! Na maanden van plannen en voorbereiden vond afgelopen vrijdag de spectaculaire Grand Opening van het nieuwe pand van Peute Group plaats. En wat een feest was het! Al die voorbereidingen vielen perfect op hun plek, en de sfeer was geweldig! Het was een mix van spanning en opgetogenheid die de hele dag aanhield.

Culinaire Avonturen

Het was niet alleen een feest voor de ogen, maar ook voor de smaakpapillen! Met verschillende zones, zoals de verrukkelijke Asian Fusion en de verleidelijke French Bistro, was het een culinaire reis die iedereen zich zal herinneren.

Een Moment van Trots

De Grand Opening bij Peute Group was meer dan alleen een feestje. Het markeerde een nieuw begin, een mijlpaal. Het liet zien dat, ondanks alles, doorzettingsvermogen en teamwork altijd tot iets fantastisch kunnen leiden.

Zo’n geweldig feest zoals de Grand Opening bij Peute Group herinnert ons eraan hoeveel kracht er schuilt in samenwerking, passie en streven naar perfectie. Het was fantastisch om hierbij te zijn, en we kijken uit naar nog veel meer onvergetelijke momenten samen in de toekomst!

Bekijk hieronder een impressie van het event.

Klantreview

Samenwerken om het beste te bereiken, dat hebben we met elkaar gedaan. Wat hebben jullie ons ontzorgt en er een geweldig evenement van gemaakt. Alle medewerkers van Bon Bon enorm bedankt. Jullie verstaan je vak als geen ander. Mogen jullie ook trots op zijn in een jaar dat voor jullie ook niet eenvoudig is. Het was SUPER!!!!!

John van den Heuvel – Managing Director van Peute Group

Meer weten?
Van het uitzoeken van locatie, tot het regelen van entertainment, wij als catering bedrijf willen u volledig ontzorgen.

 

Neem contact met ons op

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.