Bon Bon catering & events

Perfect verzorgd en tot in de puntjes uitgevoerd. Bon Bon catering & events creeërt op basis van goed uitgedachte concepten feesten en events in zowel organisatie als uitvoering.
Onze aanpakOnze aanpak
CREATOR OF THE BEST MOMENTS

Bon Bon catering & events

Events

Bon Bon zoekt graag de grenzen op en bedenkt creatieve (totaal)oplossingen op het gebied van culinair, styling en entertainment. Wij maken offertes op basis van wensen, behoeftes en ideeën.

Catering

We kunnen samenwerken om de beste culinaire invulling te creëren, van barbecuebuffetten tot driegangenfeesten, aangezien we toegewijde koks hebben die elk event uniek en speciaal maken.

Bon Bon @ Home

Geniet thuis van een 4-gangen diner dankzij de dinerboxen. Daarnaast bezorgen wij ook de lekkerste borrelboxen, borrelplanken, shared dining boxen, kidsmenu's, high wine, high tea en ontbijt.

Bon Bon Rentals

Een compleet exclusief assortiment verhuur producten voor verjaardagen, babyshowers, feesten, huwelijken en events zoals statafels, zitgelegenheden, barren en foodtrucks.

Weddings

Wij verzorgen bruiloften tot in de puntjes, van locatie, catering, styling tot entertainment en personeel. Wij beschikken over materialen en bereiden de lekkerste gerechten.

Werken bij Bon Bon

Wij hebben vacatures openstaan voor verschillende functies, zoals horecatoppers, personeel voor in de keuken en op kantoor. Neem snel een kijkje tussen alle vacatures.

Veelgestelde Vragen

Hoelang duurt het voordat mijn offerte aanvraag in behandeling wordt genomen en wordt verwerkt?

Allereerst super leuk dat je voor Bon Bon catering & events kiest en een offerte wilt aanvragen of al hebt gedaan. Hoelang het duurt voor wij de offerte toe sturen ligt helemaal aan wat voor soort aanvraag er is gedaan. Sommige offertes kunnen wij na 1 dag al toesturen, maar sommige zijn een stuk groter en kosten ook meer tijd. Hier werken we dus langer aan. In beide gevallen ontvang je van ons een ontvangstbevestiging. Met deze ontvangstbevestiging bevestigen wij dat we alles volgens wens hebben ontvangen en ermee aan de slag gaan.

Wat is de maximale grootte van een event?

Bon Bon catering & events is een bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring als bedenker en uitvoerder van de meest succesvolle feesten en events. Met passie zorgen wij voor alle wensen en het creëren van onvergetelijke ervaringen. Dankzij de jarenlange ervaring is dus ook geen enkele aanvraag onmogelijk. Klein en intiem of groot en extravagant, samen met jou plannen we een spetterend event!

Is het mogelijk om bij Bon Bon enkel materialen te huren?

Ja, wij verhuren een compleet exclusief assortiment verhuurproducten voor verjaardagen, babyshowers, feesten, huwelijken en events. Bon Bon rentals heeft een uitgebreide collectie van statafels, zitgelegenheden, barren, bestek, garderobes, foodtrucks en mobiele tap installaties. Neem hiervoor een kijkje op de verhuurwebsite.

Kunnen jullie ook last minute schakelen?

Het liefst willen wij twee weken van tevoren beginnen met een event plannen, maar soms komen er dingen last minute bij. Wij proberen altijd voor onze klanten een passende oplossing te bedenken, daar staan wij bekend om. Is er een last minute aanvraag? Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact op en wij kijken wat we kunnen betekenen en wat nog haalbaar is.

Kan er rekening worden gehouden met dieetwensen / allergieën?

Jazeker, geen enkel probleem. Wij hebben diverse glutenvrije, lactose vrije, vegetarische, vegan en halal opties. Indien je uiterlijk een week voorafgaand aan het event je dieetwensen en/of allergieën aan ons doorgeeft kunnen wij een passend alternatief voor jou en/of je gasten bereiden. Zorg er wel voor dat jij of je gasten zo specifiek mogelijk aangeven wat ze wel of niet mogen eten. Enkel dan kunnen we deze gasten een optimaal alternatief bieden.

Kan ik ook alleen hapjes (culinair) bij jullie afnemen?

Jazeker, wij hebben hiervoor een banquetingmap samengesteld. Hierin staat een breed assortiment hapjes en buffetten. Wil je deze map ontvangen? Vul dan de aanvraag hier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

How often should I practice yoga?

Practising yoga has loads of physical benefits: it creates a flexible, toned and strong body and improves breathing and metabolism. Yoga improves circulatory and cardiac health.

Staan er nog vacatures open?

Jazeker, heel veel zelfs! Wij hebben vacatures openstaan voor diverse afdelingen binnen ons bedrijf. Wij zoeken bijvoorbeeld chefs in de keuken, salestijgers op kantoor en horecatoppers voor tijdens events. Een open sollicitatie is ook meer dan welkom. Upload je CV + motivatie en mail naar solliciteren@bonboncateringenevents.nl of neem eens een kijkje op www.werkenbijbonbon.nl

Yoga is for everybody, beginners, athletes, you, me

Sway Yoga strives to provide an easily accessible and beginner-friendly yoga studio community.

FOR BEGINNERS

Sway Yoga features classes focused on Kundalini yoga, healing & more!

FOR ATHLETES

Sway Yoga features classes focused on Kundalini yoga, healing & more!

FOR EVERYBODY

Sway Yoga features classes focused on Kundalini yoga, healing & more!

Bon Bon Rentals

Een compleet exclusief assortiment verhuurproducten voor verjaardagen, babyshowers, feesten, huwelijken en events. Bon Bon rentals heeft een uitgebreide collectie van statafels, zitgelegenheden, barren, garderobes, foodtrucks en mobiele tap installaties.
Bekijk assortiment

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.