Wat maakt ons bijzonder?

Als ambachtelijke cateraar is het enorm van belang dat het vakmanschap en specialisme naar voren komt. Wij zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak, brengen sfeer en hebben oog voor detail. Wij doen dit werk al ruim 35 jaar met veel passie en liefde en zorgen dat elk event de aandacht krijgt die het verdiend. Dit doen wij door versbereide gerechten en door het inzetten van de juiste mensen op de juiste plek.
Neem contact op

Waarom kiezen voor een ambachtelijke cateraar?

Catering is meer dan alleen het leveren van eten en drinken. Als ambachtelijke cateraar is het ook erg van belang om passie, liefde en persoonlijkheid toe te voegen aan elk event. De oog voor detail onderscheidt ons van de concurrentie.

Elk gerecht wordt vers bereidt, met de beste (vaak lokale) ingrediënten. Door de combinatie van de beste ingrediënten en de liefde voor catering, zorgen we voor een unieke ervaring. Elk event is anders, wij bieden een groot assortiment aan gerechten en dranken aan, hier door is er ruimte voor flexibiliteit, waardoor jij jouw event een persoonlijke tint kan geven.

event-voor-dom-perignon-moet-ice-flessen
Catering eindhoven - Ambachtelijke cateraar - bbq cateraar rotterdam - biertap huren rotterdam - buffet aan huis - buffet bestellen rotterdam - cateraar dordrecht - cateraar rotterdam - catering bedrijf zuid holland - catering hellevoetsluis - catering hendrik ido ambacht - catering kerst - catering lunch rotterdam - catering met kerst - catering papendrecht - catering sliedrecht - catering zwijndrecht - eten bestellen kerstmis - foodtruck dordrecht - hapjes aan huis rotterdam - high tea afhalen dordrecht - high tea bezorgen rotterdam - kerst brunch bestellen - kerst catering - kerst diner aan huis - kerstbuffet bestellen - lunch bestellen alblasserdam - lunch buffet rotterdam - partyservice dordrecht - thema evenementen - cateraar drechtsteden - catering drechtsteden

Meer dan alleen eten

Als ambachtelijke cateraar ga je verder dan alleen het klaarmaken van gerechten. De beleving, passie en het verhaal dat vertelt wordt in de gerechten. Wij streven ernaar om elk event uniek en persoonlijk te maken. Of het nu gaat om en bruiloft, bedrijfsfeest of een doodgewone verjaardag. Wij zullen er alles aan doen, om er een onvergetelijke dag van te maken. Het gaat om de beleving; “Mensen vergeten wat ze geserveerd krijgen, maar onthouden hoe je ze hebt laten voelen.”

Ambachtelijke cateraar benaderen

Cateraar voor uw event?

Van privé chef-kok tot lopend buffet. Gitarist of een volkszanger? Wij regelen het allemaal. Geef ons de touwtjes en wij verzorgen uw gehele event. Wij verzorgen al jarenlang evenementen en de catering in de Drechtsteden. Wij helpen u graag en denken graag met u mee!
Neem contact op

Cateraar op locatie

Wij verzorgen jouw catering op locatie. Of de locatie nu in Heereveen, Rotterdam of Limburg is, wij staan voor jou klaar! Als specialist in de catering branche verzorgen wij evenementen door heel Nederland.

Catering door heel Nederland

Als het gaat om een cateraar in Drechtsteden, is BonBon Catering & Events uw betrouwbare partner. We zijn er trots op dat we onze klanten een combinatie van heerlijk eten, uitmuntende service en professioneel eventmanagement bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we van uw volgende evenement in de Drechtsteden een culinair succes kunnen maken.

Bon Bon catering & events is werkzaam de Drechtsteden, maar ook door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties waar wij ook werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

bonbon-in-de-avond

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.