Catering Rotterdam

Al ruim tientallen jaren verzorgen wij de catering in Rotterdam. De catering in Rotterdam is variabel, zeker qua partijen. Van grote evenementen tot zakelijke borrels. Bij Bon Bon catering & events heeft u een zeer uitgebreide keuze uit arrangementen voor uw catering. Heeft u andere wensen? Wilt u een aangepast menu? Ook dat is voor ons geen enkel probleem, immers, het is uw event en wij zullen uw wens in vervulling laten gaan.
Neem contact op

Catering op maat

Wij verzorgen catering op maat, vervullen de wens van de klant en maken er samen een onvergetelijke dag van! Bon Bon catering & events kijkt naar de gelegenheid, hoeveelheid gasten, locatie, styling en luistert natuurlijk naar de wensen van de klant. Catering in Rotterdam kan tot in perfectie uitgewerkt worden! De mooiste locaties in de stad worden gebruikt voor een professionele en goed georganiseerde uitstraling.

Als het gaat om de styling van het event denken wij graag met u mee! Wij hebben jarenlange ervaring met partijen in Rotterdam. Wij doen er alles aan om de catering tot in de puntjes te verzorgen.

Events die wij verzorgen:

 • Bruiloften
 • Bedrijfscatering
 • Verjaardagen
 • Grote nationale events
 • Diners
 • lunch
catering rotterdam - Partyservice Rotterdam - borrel organiseren rotterdam - catering bruiloft - bbq organiseren rotterdam - feesten organiseren - verjaardag catering - cateraar amsterdam - evenement organiseren - catering verzorgen - catering uitbesteden - wat is catering - voordelen catering bedrijf

Catering Rotterdam event door ons laten verzorgen?

Wilt u uw event laten verzorgen door Bon Bon catering & events. Neem dan contact met ons op en we gaan kijken naar de mogelijkheden. Door ons variërende arrangement bieden wij veel opties voor alle gelegenheden. Bon Bon catering & events stelt de klant centraal en vervult zoveel mogelijk de wensen. Wil je benodigdheden huren voor een event? Ook dat is mogelijk: partytent, borden & bestek, biertap, statafels en nog veel meer….. Offerte op maat ontvangen? Bekijk onze voordelen hieronder:

 • Catering van A-Z
 • Groot assortiment
 • Catering op locatie
 • Tientallen jaren ervaring
 • Vervult al uw wensen
Catering Rotterdam verzorgen

Volledig verzorgt worden?

Door onze specialisme, meedenkvermogen en het vinden van oplossingen kunnen wij u volledig ontlasten. Wij verzorgen u gehele dag van locatie tot buffet en entertainment. Laat ons doen waar wij goed in zijn! Samen maken we er een onvergetelijke dag van.
Neem contact op

Catering Rotterdam op locatie

Heeft u nog geen locatie gevonden? Ook dat is voor ons geen probleem! Er zijn zoveel mooie locaties in Rotterdam, wij helpen u graag met het zoeken van de juiste locatie die perfect past bij het event wat u organiseert. Door onze jarenlange ervaring, vele events en kennis van de stad, kunnen wij voor u een toffe locatie tot beschikking stellen. Heerlijk toch? Wij regelen de locatie + catering en u kan zich bezig houden met de uitnodigingen. In de meest ideale situatie regelen we alles van A tot Z. Wil je toch meedenken en je wensen kenbaar maken. Dan vinden wij het super om jou te helpen en ondersteunen!

Catering door heel Nederland

Bon Bon catering & events staat voor u klaar! Wij denken graag met u mee, van locatie tot geheel verzorgd buffet. Samen met u maken we er een onvergetelijke dag van. Wilt u uw catering in Rotterdam laten verzorgen door een specialist? Wij staan voor u klaar!

Bon Bon catering & events is werkzaam Rotterdam, maar ook door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties waar wij ook werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

catering rotterdam - Partyservice Rotterdam - borrel organiseren rotterdam - catering bruiloft - bbq organiseren rotterdam - feesten organiseren - verjaardag catering - cateraar amsterdam - evenement organiseren - catering verzorgen - catering uitbesteden - wat is catering - voordelen catering bedrijf

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.