Catering Amsterdam

Al jarenlang verzorgen wij de catering in Amsterdam. Wij voorzien bedrijven, persoonsfeesten en events van de beste catering en service. Door onze ervaring, kunnen wij inspelen op de behoefte van de klant, denken we mee en geven onze eigen touch! Bij Bon Bon catering & events heeft u een zeer uitgebreide keuze uit arrangementen voor uw catering. Heeft u andere wensen? Wilt u een aangepast menu? Ook dat is voor ons geen enkel probleem, immers, het is uw event en wij zullen uw wens in vervulling laten gaan.
Neem contact op

Catering op maat

Catering op maat, de wens van de klant staat centraal. Bon Bon catering & events kijkt naar de gelegenheid, hoeveel mensen er komen, locatie, styling en luistert natuurlijk naar de wensen van de klant. Amsterdam zit vol met toffe locaties, die geschikt zijn voor partijen en events…. Wij denken graag met u mee, met het vinden van de ideale locatie.

Als het gaat om de styling van het event, denken wij graag met u mee! Wij hebben jarenlange ervaring met partijen in Amsterdam.Wij vervullen de wensen van u, maar geven ook graag onze eigen ’touch’ en ideeën. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van events die wij verzorgen:

Catering Amsterdam event door ons laten verzorgen?

Wilt u uw event laten verzorgen door Bon Bon catering & events. Neem dan contact met ons op en we gaan kijken naar de mogelijkheden. Wij verzorgen uw event van A tot Z. Of wilt u het liever zelf doen? Dan is die mogelijkheid er ook! Wij verhuren voldoende benodigdheden waarmee u uw event kan voorzien. Wil je volledig ontzorging, professionele begeleiding en de beste service? Wij zijn de partij, die jouw kunnen helpen met het organiseren van een event.

  • Catering van A-Z
  • Vervult al uw wensen
  • Catering op locatie
  • Groot assortiment
  • Tientallen jaren ervaring
Catering Rotterdam?

Uw event compleet laten verzorgen?

Wij staan voor u klaar! Complete verzorging van uw event, van locatie tot volledig buffet. Entertainment nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag, om uw event tot te laten slagen. Door onze ervaring met catering in Amsterdam, kunnen wij onze expertise gebruiken voor elke gelegenheid.
Neem contact op

Catering Amsterdam op locatie

Heeft u nog geen locatie gevonden? Ook dat is voor ons geen probleem! Er zijn zoveel mooie locaties in Amsterdam, wij helpen u graag met het zoeken van de juiste locatie, die perfect past bij het event wat u organiseert. Heerlijk toch? Wij regelen de locatie + catering en u kan zich bezig houden met de uitnodigingen.

Catering door heel Nederland

Wij werken door heel Nederland. Het voordeel hiervan is, dat we allerlei verschillende partijen, events en mensen moeten helpen! Wij hebben specialisten die per locatie, de juiste catering kunnen toepassen. Bon Bon catering & events staat voor u klaar! Wij denken graag met u mee, van locatie tot geheel verzorgd buffet. Wilt u de catering in Amsterdam laten verzorgen, zonder dat u er naar om hoeft te kijken? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat! Voor elke gelegenheid kan je bij ons terecht.

Bon Bon catering & events is werkzaam Amsterdam, maar ook door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties, waar wij ook werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.