De ultieme grillervaring

In Rotterdam is er altijd wat te beleven. Wij verzorgen al tientallen jaren, de grootste events in de havenstad van Europa.. Denk aan de NN Marathon of Mosselen aan de Maas. Een BBQ is een goed idee voor een gezellige dag. De passie voor een goed stuk vlees in combinatie met de jarenlange ervaring, zorgt voor een unieke dag. Wij als bbq cateraar Rotterdam zorgen voor de smaak en sfeer die past bij een echt bbq feest.
Neem contact op

Waarom kiezen voor Bon Bon?

Wanneer Rotterdammers aan een BBQ denken, denken ze aan gezelligheid, sappige stukken vlees, verse vis en knapperige groenten. En dat is precies wat BonBon catering & events op tafel zet. Met onze expertise en toewijding aan kwaliteit, onderscheiden we ons van de rest. Hier zijn enkele redenen waarom:

  1. Lokale Ingrediënten: Als trotse BBQ cateraar van Rotterdam, kiezen wij altijd voor lokale leveranciers. Dit garandeert de versheid en kwaliteit van elk product dat op de grill belandt.
  2. Echte Grillmasters: Door onze jarenlange ervaring, mogen we zeggen dat we echt grillmasters hebben. Elk stuk vlees wordt met passie bereidt en op de juiste manier gegrillt.
  3. Flexibele Menu’s: Bij een bbq heb je keuze uit enorm veel gerechten, verschillende stukken vlees, vis en groente. Het is mogelijk om zelf je menu samen te stellen. Halal vlees? Geen enkel probleem! Veel vegetarische mensen? Wij nemen extra groente mee of vegetarisch vlees!
event-voor-dom-perignon-moet-ice-flessen
Catering eindhoven - Ambachtelijke cateraar - bbq cateraar rotterdam - biertap huren rotterdam - buffet aan huis - buffet bestellen rotterdam - cateraar dordrecht - cateraar rotterdam - catering bedrijf zuid holland - catering hellevoetsluis - catering hendrik ido ambacht - catering kerst - catering lunch rotterdam - catering met kerst - catering papendrecht - catering sliedrecht - catering zwijndrecht - eten bestellen kerstmis - foodtruck dordrecht - hapjes aan huis rotterdam - high tea afhalen dordrecht - high tea bezorgen rotterdam - kerst brunch bestellen - kerst catering - kerst diner aan huis - kerstbuffet bestellen - lunch bestellen alblasserdam - lunch buffet rotterdam - partyservice dordrecht - thema evenementen

Ervaar de sfeer met bbq cateraar Rotterdam

Een bbq is meer dan alleen een stuk vlees…. Het is de sfeer van het samenzijn, de goede gesprekken en mooie herinneringen die ontstaan. Door de juiste cateraar, komen deze dingen nog beter tot hun recht. Als ervaren bbq cateraar Rotterdam zorgen we voor een unieke ervaring. Professioneel, sfeervol en gastvrije service.

Voor elk event is een bbq de perfecte gelegenheid. Of het nu gaat om een bedrijfsborrel, verjaardag of bijeenkomst. Wij zorgen voor het beste stukje vlees of vis. Wij verzorgen elk event, alsof het de laatste is!

BBQ verzorgen

Cateraar voor uw event?

Van privé chef-kok tot lopend buffet. Gitarist of een volkszanger? Wij regelen het allemaal. Geef ons de touwtjes en wij verzorgen uw gehele event. Wij verzorgen al jarenlang evenementen en de catering in de Drechtsteden. Wij helpen u graag en denken graag met u mee!
Neem contact op

BBQ cateraar op locatie

Wij verzorgen jouw catering op locatie. Of de locatie nu in Heereveen, Rotterdam of Limburg is, wij staan voor jou klaar! Als specialist in de catering branche verzorgen wij evenementen door heel Nederland.

Catering door heel Nederland

Als het gaat om een cateraar in Drechtsteden, is BonBon Catering & Events uw betrouwbare partner. We zijn er trots op dat we onze klanten een combinatie van heerlijk eten, uitmuntende service en professioneel eventmanagement bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we van uw volgende evenement in de Drechtsteden een culinair succes kunnen maken.

Bon Bon catering & events is werkzaam de Drechtsteden, maar ook door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties waar wij ook werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

bonbon-in-de-avond

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.