Biertap huren voor jouw evenement

Een biertap huren? Ja, we zien het steeds vaker. Mensen die hun eigen feest willen organiseren, maar toch iets missen... Het gevoel van een kroeg of cafe. En ja, hoe breng je dat gevoel beter terug dan een eigen biertap? Wil jij een biertap huren Rotterdam, voor jouw eigen event? Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij beantwoorden graag al jouw vragen!
Neem contact op

Waarom kiezen voor Bon Bon?

Rotterdam is de stad van innovatie, van vooruitgang en van gezelligheid. Als u een evenement of feest organiseert in deze prachtige stad, wilt u natuurlijk dat alles tot in de puntjes is verzorgd. En wat is een feest zonder een koud biertje? Hier zijn enkele redenen waarom u voor BonBon catering & events zou moeten kiezen:

  1. Kwaliteit en Variatie: Ijskoud bier, de beste kwaliteit voor elk event. We beschikken over goedwerkende en kwalitatieve apparatuur, om de biertap aan te sluiten. De gehele dag of avond ijskoud bier!
  2. Complete Service: Naast biertap huren Rotterdam, zorgen wij ook voor alles wat erbij komt kijken. Naast het verhuren van de biertap kan je bij ons ook glazen, een afschuimer, etc huren. Het complete pakket!
  3. Deskundig Personeel: Ons personeel komt de biertap aansluiten… Wil je ook dat de biertjes perfect getapt worden? Ook dan kan je bij ons, personeel inhuren om jouw tap te bedienen. Hoe ideaal? Jij vraagt om een biertje en hij wordt voor je getapt!
event-voor-dom-perignon-moet-ice-flessen
Catering eindhoven - Ambachtelijke cateraar - bbq cateraar rotterdam - biertap huren rotterdam - buffet aan huis - buffet bestellen rotterdam - cateraar dordrecht - cateraar rotterdam - catering bedrijf zuid holland - catering hellevoetsluis - catering hendrik ido ambacht - catering kerst - catering lunch rotterdam - catering met kerst - catering papendrecht - catering sliedrecht - catering zwijndrecht - eten bestellen kerstmis - foodtruck dordrecht - hapjes aan huis rotterdam - high tea afhalen dordrecht - high tea bezorgen rotterdam - kerst brunch bestellen - kerst catering - kerst diner aan huis - kerstbuffet bestellen - lunch bestellen alblasserdam - lunch buffet rotterdam - partyservice dordrecht - thema evenementen - cateraar drechtsteden - catering drechtsteden

Een biertap huren Rotterdam voor elke gelegenheid

Maar BonBon catering & events biedt meer dan alleen een biertap huren Rotterdam. Als u besluit een biertap te huren in Rotterdam bij ons, kiest u ook voor een ervaring. Wij begrijpen dat elk evenement uniek is en bieden daarom ook aanvullende diensten aan, zoals bartenders, aankleding van de bar en zelfs bijpassende hapjes.

Of u nu een bedrijfsfeest organiseert aan de Maas, een verjaardagsfeest in het centrum of een bruiloft in een van de vele mooie locaties van Rotterdam, een biertap mag niet ontbreken. En met onze service zorgt u niet alleen voor een heerlijk koud biertje, maar ook voor een onvergetelijke ervaring voor uw gasten.

Biertap huren

Cateraar voor uw event?

Van privé chef-kok tot lopend buffet. Gitarist of een volkszanger? Wij regelen het allemaal. Geef ons de touwtjes en wij verzorgen uw gehele event. Wij verzorgen al jarenlang evenementen en de catering in de Drechtsteden. Wij helpen u graag en denken graag met u mee!
Neem contact op

Cateraar op locatie

Wij verzorgen jouw catering op locatie. Of de locatie nu in Heereveen, Rotterdam of Limburg is, wij staan voor jou klaar! Als specialist in de catering branche verzorgen wij evenementen door heel Nederland.

Catering door heel Nederland

Als het gaat om een ervaren cateraar, dan is BonBon Catering & Events uw betrouwbare partner. We zijn er trots op dat we onze klanten een combinatie van heerlijk eten, uitmuntende service en professioneel eventmanagement bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we van uw volgende evenement een culinair succes kunnen maken.

Bon Bon catering & events is werkzaam door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties waar wij onder andere werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.