Borrel organiseren Rotterdam

Bent u op zoek naar een professionele partner voor het organiseren van uw borrel in Rotterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van borrels en andere evenementen en zorgen ervoor dat u en uw gasten kunnen genieten van heerlijke hapjes en drankjes in een sfeervolle ambiance.
Neem contact op

Catering op maat

Bij Bon Bon Catering & Events vinden we het belangrijk dat uw borrel persoonlijk en op maat wordt gemaakt. Of u nu kiest voor een informele borrel met hapjes of een uitgebreide borrel met walking dinner: wij stellen altijd een arrangement samen dat aansluit bij uw wensen en smaak. Bovendien werken wij uitsluitend met verse en hoogwaardige producten en zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

Als het gaat om de styling van het event denken wij graag met u mee! Wij hebben jarenlange ervaring met partijen in Rotterdam. Wij doen er alles aan om de catering tot in de puntjes te verzorgen.

Events die wij verzorgen:

 • Bruiloften
 • Bedrijfscatering
 • Verjaardagen
 • Grote nationale events
 • Diners
 • lunch
catering rotterdam - Partyservice Rotterdam - borrel organiseren rotterdam - catering bruiloft - bbq organiseren rotterdam - feesten organiseren - verjaardag catering - cateraar amsterdam - evenement organiseren - catering verzorgen - catering uitbesteden - wat is catering - voordelen catering bedrijf

Borrel organiseren Rotterdam event

Als ervaren partner voor het organiseren van borrels in Rotterdam weten wij als geen ander wat er nodig is om een succesvolle borrel te organiseren. Onze klanten waarderen ons om onze persoonlijke aanpak, flexibiliteit en kwaliteit. Bij Bon Bon Catering & Events denken we graag met u mee en vertalen we uw wensen naar een uniek concept dat past bij uw borrel. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen als uw partner voor het organiseren van uw borrel in Rotterdam. Wil je benodigdheden huren voor een event? Ook dat is mogelijk: partytent, borden & bestek, biertap, statafels en nog veel meer….. Offerte op maat ontvangen? Bekijk onze voordelen hieronder:

 • Catering van A-Z
 • Groot assortiment
 • Catering op locatie
 • Tientallen jaren ervaring
 • Vervult al uw wensen
Borrel organiseren

Volledig ontlast worden?

Door onze specialisme, meedenkvermogen en het vinden van oplossingen kunnen wij u volledig ontlasten. Wij verzorgen u gehele dag van locatie tot buffet en entertainment. Laat ons doen waar wij goed in zijn! Samen maken we er een onvergetelijke dag van.
Neem contact op

Borrel Rotterdam op locatie

Heeft u nog geen locatie gevonden? Ook dat is voor ons geen probleem! Er zijn zoveel mooie locaties in Rotterdam, wij helpen u graag met het zoeken van de juiste locatie die perfect past bij het event wat u organiseert. Door onze jarenlange ervaring, vele events en kennis van de stad, kunnen wij voor u een toffe locatie tot beschikking stellen. Heerlijk toch? Wij regelen de locatie + catering en u kan zich bezig houden met de uitnodigingen. In de meest ideale situatie regelen we alles van A tot Z. Wil je toch meedenken en je wensen kenbaar maken. Dan vinden wij het super om jou te helpen en ondersteunen!

Catering door heel Nederland

Bon Bon catering & events staat voor u klaar! Wij denken graag met u mee, van locatie tot geheel verzorgd buffet. Samen met u maken we er een onvergetelijke dag van. Wilt u uw catering in Rotterdam laten verzorgen door een specialist? Wij staan voor u klaar!

Bon Bon catering & events is werkzaam Rotterdam, maar ook door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties waar wij ook werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

catering rotterdam - Partyservice Rotterdam - borrel organiseren rotterdam - catering bruiloft - bbq organiseren rotterdam - feesten organiseren - verjaardag catering - cateraar amsterdam - evenement organiseren - catering verzorgen - catering uitbesteden - wat is catering - voordelen catering bedrijf

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.