Catering

Al ruim 35 jaar verzorgen wij de catering door heel Nederland. Door ons grote assortiment zijn we van alle markten thuis. Grote events zoals de beurs of kleinschalige bedrijfsfeesten, wij verzorgen het allemaal. Bij Bon Bon catering & events heeft u een zeer uitgebreide keuze uit arrangementen voor uw catering. Heeft u andere wensen? Wilt u een aangepast menu? Ook dat is voor ons geen enkel probleem, het is immers uw event en wij zullen uw wens in vervulling laten gaan.
Neem contact op

Catering op maat

Alle catering die wij verzorgen wordt op maat gemaakt. Bon Bon catering & events kijkt naar de gelegenheid, hoeveel mensen er komen, locatie, styling en luistert natuurlijk naar de wensen van de klant. Uw event moet volledig naar uw wens zijn, dan pas zijn wij ook tevreden. Van hoogwaardig eten tot unieke concepten, catering en service op topniveau.

Als het gaat om de styling van het event denken wij graag met u mee! Door onze jarenlange ervaring catering kunnen wij goed inschatten welke stijl er het beste bij welke gelegenheid zou passen. Party service voor elke gelegenheid.

Events die wij verzorgen:

 • Bruiloften
 • Bedrijfscatering
 • Verjaardagen
 • Grote nationale events
 • Diners
 • lunch

Jouw catering laten verzorgen?

Wilt u uw event laten verzorgen door Bon Bon? Neem dan contact met ons op en we gaan kijken naar de mogelijkheden. Door ons variërende arrangement bieden wij veel opties voor alle gelegenheden. Bon Bon stelt de klant centraal en vervult zoveel mogelijk de wensen. Wil je benodigheden huren voor een event? Ook dat is mogelijk: partytent, borden & bestek, biertap, staantafels en nog veel meer….. Offerte op maat ontvangen?

 • Catering van A-Z
 • Groot assortiment
 • Catering op locatie
 • Tientallen jaren ervaring
 • Vervult al uw wensen
Catering verzorgen

Uw partij of event laten verzorgen?

Wilt u volledig ontlast worden en geen zorgen meer hebben over de organisatie van uw event of partij? Wij helpen u graag met het vinden van locatie tot het verzorgen van een geheel buffet en entertainment!
Neem contact op

Catering op locatie

Heeft u nog geen locatie gevonden? Ook dat is voor ons geen probleem, wij denken graag met u mee! Door locatie gericht te denken, wensen van de klant centraal zetten en onze specialisten in te zetten, kunnen wij voor u een toffe locatie tot beschikking stellen. Heerlijk toch? U kunt zich druk bezig houden met het uitnodigen van de gasten en wij doen de rest!

Catering door heel Nederland

Bon Bon catering & events vervult uw wensen! van A tot Z wordt alles tot in de puntjes uitgewerkt. Wij bieden u de kans om er een onvergetelijke dag van te maken. Wij vervullen de wensen van de klant en geven daar onze eigen touch aan!

Bon Bon catering & events is werkzaam door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties waar wij veel werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.