Catering bruiloft

Gaat u binnenkort trouwen en zoekt u een professionele catering partner voor uw bruiloft? Bij Bon Bon Catering & Events bent u aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren cateringbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de cateringbranche en verzorgen de catering voor uw bruiloft tot in de puntjes. Of u nu kiest voor een intieme bruiloft of een grootse ceremonie: wij zorgen ervoor dat u en uw gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en dranken.
Neem contact op

Persoonlijke aanpak

Bij Bon Bon Catering & Events vinden we het belangrijk dat onze catering voor uw bruiloft persoonlijk en op maat gemaakt is. Samen met u bespreken we uw wensen en smaak en vertalen deze naar een uniek concept dat past bij uw bruiloft. Wij werken uitsluitend met verse en hoogwaardige producten en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Van een luxe diner tot een uitgebreid buffet: wij maken van uw bruiloft een culinair feest.

Als het gaat om de styling van het event denken wij graag met u mee! Wij hebben jarenlange ervaring met partijen. Wij doen er alles aan om de catering tot in de puntjes te verzorgen.

Andere events die wij ook verzorgen:

 • Bruiloften
 • Bedrijfscatering
 • Verjaardagen
 • Grote nationale events
 • Diners
 • lunch
catering rotterdam - Partyservice Rotterdam - borrel organiseren rotterdam - catering bruiloft - bbq organiseren rotterdam - feesten organiseren - verjaardag catering - cateraar amsterdam - evenement organiseren - catering verzorgen - catering uitbesteden - wat is catering - voordelen catering bedrijf

De catering partner voor uw bruiloft

Als ervaren catering partner voor bruiloften weten wij als geen ander wat er nodig is om van uw bruiloft een succes te maken. Onze klanten waarderen ons om onze persoonlijke aanpak, flexibiliteit en kwaliteit. Bij Bon Bon Catering & Events denken we graag met u mee en zorgen we voor een onvergetelijke culinaire ervaring op uw bruiloft. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen als uw catering partner voor uw bruiloft.

Offerte op maat ontvangen? Bekijk onze voordelen hieronder:

 • Catering van A-Z
 • Groot assortiment
 • Catering op locatie
 • Tientallen jaren ervaring
 • Vervult al uw wensen
Bruiloft verzorgen

Volledig ontlast worden?

Door onze specialisme, meedenkvermogen en het vinden van oplossingen kunnen wij u volledig ontlasten. Wij verzorgen u gehele dag van locatie tot buffet en entertainment. Laat ons doen waar wij goed in zijn! Samen maken we er een onvergetelijke dag van.
Neem contact op

 Catering bruiloft op locatie

Heeft u nog geen locatie gevonden? Ook dat is voor ons geen probleem! Er zijn zoveel mooie locaties in en wij helpen u graag met het zoeken van de juiste locatie die perfect past bij het event wat u organiseert. Door onze jarenlange ervaring, vele events en kennis van de stad, kunnen wij voor u een toffe locatie tot beschikking stellen. Heerlijk toch? Wij regelen de locatie + catering en u kan zich bezig houden met de uitnodigingen. In de meest ideale situatie regelen we alles van A tot Z. Wil je toch meedenken en je wensen kenbaar maken. Dan vinden wij het super om jou te helpen en ondersteunen!

Catering door heel Nederland

Bon Bon catering & events staat voor u klaar! Wij denken graag met u mee, van locatie tot geheel verzorgd buffet. Samen met u maken we er een onvergetelijke dag van. Wilt u uw catering in Rotterdam laten verzorgen door een specialist? Wij staan voor u klaar!

Bon Bon catering & events is werkzaam door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties waar wij ook werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

catering rotterdam - Partyservice Rotterdam - borrel organiseren rotterdam - catering bruiloft - bbq organiseren rotterdam - feesten organiseren - verjaardag catering - cateraar amsterdam - evenement organiseren - catering verzorgen - catering uitbesteden - wat is catering - voordelen catering bedrijf

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.