Catering Dordrecht

Bij Bon Bon catering & events heeft u een zeer uitgebreide keuze uit arrangementen voor uw catering. Heeft u andere wensen? Wilt u een aangepast menu? Ook dat is voor ons geen enkel probleem, immers, het is uw event en wij zullen uw wens in vervulling laten gaan. Wij verzorgen al jaren de Catering Dordrecht. Heeft u een catering in Dordrecht nodig? Een leuke partij of groot event? Neem dan contact met ons op!
Neem contact op

Catering Dordrecht op maat

Catering op maat, de wens van de klant staat centraal. Bon Bon catering & events kijkt naar de gelegenheid, hoeveelheid gasten, locatie, styling en luistert natuurlijk naar de wensen van de klant. Wij denken graag mee met het uitkiezen van de juiste style en ook zeker de locatie. Dordrecht beschikt over prachtige locaties voor evenementen of partijen.

Naast het kiezen van de juiste locatie denken wij graag mee over de styling, het eten en entertainment. Het volledig ontlasten en u ondersteunen in het organiseren van het event.

Events die wij verzorgen:

Catering Dordrecht - catering utrecht - luxe catering bruiloft - luxe catering evenement - partycatering op locatie - unieke themacatering - high end catering - dinercatering op locatie - buffet catering services - zakelijke catering - high tea op locatie - high tea voor thuis

Catering Dordrecht laten verzorgen?

Geen zorgen meer maken om de catering van uw event? Bon Bon catering & events verzorgt al jaren de catering in Dordrecht voor vele grote evenementen en partijen. Elk evenement is anders…. Dit houdt in dat alles op maat gemaakt moet worden. De mogelijkheden bespreken? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij met de juiste informatie een perfecte offerte maken voor elke gelegenheid. Dit zijn een aantal voordelen van onze samenwerking:

  • Catering van A-Z
  • Vervult al uw wensen
  • Catering op locatie
  • Groot assortiment
  • Tientallen jaren ervaring
Catering Dordrecht organiseren

Volledige catering voor uw event

Entertainment? Volledig buffet? Locatie? Chef-kok op locatie? Wij verzorgen uw gehele event. Van top tot teen alles geregeld, u hoeft zich nergens zorgen over te maken! Wij nemen de touwtjes in handen en geven onze eigen 'touch' aan uw event. Door onze ervaring met event catering in Dordrecht weten we precies wat u nodig heeft!
Neem contact op

Catering Dordrecht op locatie

Heeft u nog geen locatie gevonden? Ook dat is voor ons geen probleem! Dordrecht beschikt over vele locaties geschikt voor elke gelegenheid. Heerlijk toch? Wij regelen de locatie + catering en u kan zich bezig houden met de uitnodigingen.

Catering door heel Nederland

Ja u leest het goed; wij werken door heel Nederland. Van Drachten tot Maastricht, tot Goes. Elke locatie heeft zijn bijzonderheden, aan ons de taak om hier op de juiste manier op in te spelen. Zowel met de styling als met de mensen uit de omgeving. Doordat wij al jarenlang op nationaal niveau werkzaam zijn, hebben wij hier meer dan voldoende ervaring mee. Wilt u de catering in Dordrecht laten verzorgen  zonder dat u er naar om hoeft te kijken? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat!

Bon Bon catering & events is werkzaam Dordrecht, maar ook door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties, waar wij ook werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

Catering Dordrecht - catering utrecht - luxe catering bruiloft - luxe catering evenement - partycatering op locatie - unieke themacatering - high end catering - dinercatering op locatie - buffet catering services - high tea voor thuis - zakelijke catering - high tea op locatie

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.