Werkzaam in heel Nederland

BonBon Catering &Events is al jarenlang door heel Nederland werkzaam. Door ons grote assortiment, goed personeel en ervaring, kunnen we door heel Nederland onze werkzaamheden uitvoeren. Dichtbij huis, Rotterdam, Amsterdam, Groningen of Limburg? Voor elke locatie, kan je ons benaderen. We staan graag voor jou klaar en denken graag met je mee over de mogelijkheden. Wil jij meer weten over Bon Bon Catering & Events?
Neem contact op

Catering op locatie

Catering op locatie. Bon Bon verzorgt verschillende partijen en evenementen op verschillende locaties. Elke partij is verschillend, gasten hebben andere behoeftes. Alles moet kloppen. Door onze jarenlange ervaring, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om aan alle behoefte te voorzien. Voor elke gelegenheid zijn wij de juiste partij. Wij voldoen aan de wensen van de klant en vervullen deze graag! Dit zijn een aantal events die wij voor jou kunnen verzorgen:

  • Bruiloften
  • Bedrijfscatering
  • Verjaardagen
  • Grote nationale events
  • Diners
  • lunch

Wil jij een partij op locatie volledig laten verzorgen?

Wilt u volledig ontlast worden en geen zorgen meer hebben over de organisatie van uw event of partij? Wij helpen u graag, met het vinden van locatie tot het verzorgen van een geheel buffet en entertainment!
Neem contact op

Catering op locatie door heel Nederland

Bon Bon catering & events vervult uw wensen! van A tot Z, wordt alles tot in de puntjes uitgwerkt. Wij bieden u de kans, om er een onvergetelijke dag van te maken. Wij vervullen de wensen van de klant en geven daar onze eigen touch aan!

Bon Bon catering & events is werkzaam door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties, waar wij veel werkzaam in zijn:

Rotterdam

Dordrecht

Eindhoven

Amsterdam

Dit zijn een aantal locaties waar Bon Bon actief is. Maar gelukkig niet de enige, zoals je weet werken wij door heel Nederland. Neem dus contact met ons op, als ook jij volledig ontlast wilt worden.

Neem contact op

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.