De perfecte event catering van Bon Bon

Wanneer u een evenement organiseert, wilt u dat alles tot in de puntjes is geregeld. Hierbij is de keuze voor de juiste event catering erg belangrijk. Het eten en de drankjes vormen een van de belangrijkste onderdelen van een geslaagd evenement. Ze kunnen de sfeer maken of breken. Goede catering zorgt ervoor dat uw gasten tevreden zijn en met een goed gevoel naar huis gaan. Hierdoor zal uw evenement lang bij de mensen bijblijven en positief worden ontvangen.

Event organiseren?

Kiezen voor de beste event catering

Event catering is er in vele soorten en maten. De keuze die u maakt, hangt af van het soort evenement dat u organiseert. Ook spelen uw persoonlijke wensen en die van uw gasten een grote rol. Gaat u voor een luxe diner, een uitgebreid buffet of kiest u voor een gezellige barbecue? Belangrijk is dat de gerechten vers zijn en dat er voor iedere gast wat wils is. Denk aan vegetarische opties, allergieën of speciale dieetwensen. Bij het kiezen van de juiste catering is het ook essentieel om te letten op ervaring en referenties. Zo weet u zeker dat u in zee gaat met een betrouwbare partner die uw wensen kan vervullen.

De combinatie van ervaring en specialisme zorgt voor perfectie! Benieuwd naar events die wij verzorgen? Check het hieronder:

 • Bruiloften
 • Bedrijfscatering
 • Verjaardagen
 • Grote nationale events
 • Diners
 • lunch

Een soepele samenwerking

Na het kiezen van de juiste event catering is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken. Bespreek uw wensen en verwachtingen uitvoerig en zorg dat alles op papier staat. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Een goede cateraar denkt met u mee en kan u adviseren over de beste keuzes voor uw evenement. Of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfsfeest of een verjaardagsfeest, de juiste catering maakt het verschil.

Event organiseren? Neem gerust contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden! De wensen van de klant staan centraal en we denken graag met u mee. Bekijk de voordelen:

 • Event Catering van A-Z
 • Voor elke gelegenheid
 • Events op locatie
 • Tientallen jaren ervaring
 • Eigen touch
Event catering laten verzorgen?

laat jouw event volledig verzorgen

Wilt u volledig ontlast worden en geen zorgen meer hebben over de organisatie van uw event of partij? Wij helpen u graag met het vinden van locatie tot het verzorgen van een geheel buffet en entertainment!
Neem contact op

Event catering op locatie

Elk event heeft een unieke locatie nodig. Deze locatie moet voorzien worden van de juiste catering. Door locatie gericht te denken, wensen van de klant centraal zetten en onze specialisten in te zetten kunnen wij voor u een toffe locatie tot beschikking stellen. Heerlijk toch? U kunt zich druk bezig houden met het uitnodigen van de gasten en wij doen de rest!

Event catering door heel Nederland

Jarenlange ervaring, specialisten op elk horeca gebied en de juiste mensen om er een onvergetelijke dag van te maken. De wensen van de klant staan bij ons centraal.  Event catering tot in de puntjes verzorgd. Kijkt u ook uit naar een toffe samenwerking? Benieuwd waar wij werkzaam zijn? Goed nieuws, wij verzorgen events door heel Nederland!

Hier zijn een aantal locaties, waar wij veel werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.