Event catering

Bon Bon zoekt graag de grenzen op en bedenkt creatieve (totaal)oplossingen op het gebied van culinair, styling en entertainment. Een catering bedrijf, vol creativiteit, specialisme en enorm veel ervaring zorgt voor de grootste events. Wij maken offertes op basis van wensen, behoeftes en ideeën.
Event organiseren?

Catering op maat

Event catering tot in de puntjes verzorgd. Wij verzorgen al jarenlang de grootste evenementen van Nederland, zoals Miljoenenjacht. Evenementen zoals Miljoenenjacht  vergen veel tijd en expertise. Met onze ervaring in de event catering weten precies wat er verwacht wordt. Bon Bon catering & events helpt bedrijven en particulieren om een event te organiseren naar de wens van de klant, maar durft ook zeker een eigen ’touch’ te geven. De combinatie van ervaring en specialisme zorgt voor perfectie! Benieuwd naar events die wij verzorgen? Check het hieronder:

 • Bruiloften
 • Bedrijfscatering
 • Verjaardagen
 • Grote nationale events
 • Diners
 • lunch

Event catering voor elk moment

Opzoek naar de perfecte event cateraar? Verzorging van uw event tot in perfectie? Van bedrijfsfeest tot Nationale evenementen. Event catering is cruciaal en laat een stempel achter. Ook organiseren wij de catering van events en beurzen en vergeten wij hierbij de standhouders ook niet. Event organiseren? Neem gerust contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden! De wensen van de klant staan centraal en we denken graag met u mee. Bekijk de voordelen:

 • Event Catering van A-Z
 • Voor elke gelegenheid
 • Events op locatie
 • Tientallen jaren ervaring
 • Eigen touch
Event catering laten verzorgen?

laat jouw event volledig verzorgen

Wilt u volledig ontlast worden en geen zorgen meer hebben over de organisatie van uw event of partij? Wij helpen u graag met het vinden van locatie tot het verzorgen van een geheel buffet en entertainment!
Neem contact op

Event catering op locatie

Elk event heeft een unieke locatie nodig. Deze locatie moet voorzien worden van de juiste catering. Door locatie gericht te denken, wensen van de klant centraal zetten en onze specialisten in te zetten kunnen wij voor u een toffe locatie tot beschikking stellen. Heerlijk toch? U kunt zich druk bezig houden met het uitnodigen van de gasten en wij doen de rest!

Event catering door heel Nederland

Jarenlange ervaring, specialisten op elk horeca gebied en de juiste mensen om er een onvergetelijke dag van te maken. De wensen van de klant staan bij ons centraal.  Event catering tot in de puntjes verzorgd. Kijkt u ook uit naar een toffe samenwerking? Benieuwd waar wij werkzaam zijn? Goed nieuws, wij verzorgen events door heel Nederland!

Hier zijn een aantal locaties, waar wij veel werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.