Mobiele culinaire ervaringen

Dordrecht, met zijn rijke geschiedenis en levendige cultuur, is de perfecte achtergrond voor moderne culinaire avonturen. BonBon catering & events brengt een verfrissende draai aan evenementen in deze stad met onze exclusieve ``foodtruck Dordrecht``. Deze mobiele culinaire sensatie biedt een unieke combinatie van traditie en innovatie, verpakt in een sfeervolle, rijdende keuken.
Neem contact op

Rijdend genieten van de lekkerste gerechten

In de straten van Dordrecht zorgt onze foodtruck niet alleen voor heerlijke geuren en smaken, maar ook voor een visueel spektakel dat past bij de dynamiek van de stad.

  1. Globale Inspiratie, Lokale Ingrediënten: Onze “foodtruck Dordrecht” biedt een diversiteit aan gerechten, geïnspireerd door wereldkeukens. Van Aziatische streetfood delicatessen tot Europese klassiekers, elk gerecht wordt bereid met verse, lokale ingrediënten om een authentieke smaakervaring te garanderen.
  2. Dynamisch Menu: Afhankelijk van het seizoen en de gelegenheid, varieert ons menu. Dit zorgt ervoor dat onze klanten steeds weer verrast worden met nieuwe en opwindende gerechten.
  3. Sfeer en Beleving: Naast het serveren van heerlijk eten, biedt onze foodtruck in Dordrecht ook een boeiende atmosfeer. Met sfeerverlichting, muziek en een charmante inrichting wordt elke culinaire stop een mini-evenement op zich.

Boek onze foodtruck voor uw evenement

Of u nu een bedrijfsfeest, verjaardag, festival of een ander speciaal evenement in Dordrecht plant, onze foodtruck is de perfecte toevoeging om uw gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.

  1. Geschikt voor Elk Evenement: Met zijn veelzijdige menu en flexibele opstelling kan onze “foodtruck Dordrecht” gemakkelijk worden aangepast aan elk type evenement, groot of klein.
  2. Professioneel en Passievol Team: Ons foodtruckteam bestaat uit ervaren chefs en vriendelijk bedienend personeel die er alles aan doen om uw gasten een geweldige ervaring te bieden.
  3. Makkelijk en Zorgeloos: Het boeken van onze foodtruck is eenvoudig. Geef ons uw wensen en locatie door, en wij zorgen voor de rest. U hoeft zich geen zorgen te maken over de logistiek; wij regelen alles van begin tot eind.
Neem contact op

Cateraar voor uw event?

Van privé chef-kok tot lopend buffet. Gitarist of een volkszanger? Wij regelen het allemaal. Geef ons de touwtjes en wij verzorgen uw gehele event. Wij verzorgen al jarenlang evenementen en de catering in de Drechtsteden. Wij helpen u graag en denken graag met u mee!
Neem contact op

Cateraar op locatie

Wij verzorgen jouw catering op locatie. Of de locatie nu in Heereveen, Rotterdam of Limburg is, wij staan voor jou klaar! Als specialist in de catering branche verzorgen wij evenementen door heel Nederland.

Catering door heel Nederland

Als het gaat om een ervaren cateraar, dan is BonBon Catering & Events uw betrouwbare partner. We zijn er trots op dat we onze klanten een combinatie van heerlijk eten, uitmuntende service en professioneel eventmanagement bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we van uw volgende evenement een culinair succes kunnen maken.

Bon Bon catering & events is werkzaam door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties waar wij onder andere werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.