Laat Uw Evenement Stralen met Bon Bon Catering & Events

Bent u op zoek naar catering van topkwaliteit voor uw volgende evenement? Bon Bon Catering & Events biedt hoogwaardige catering op maat die uw gasten zal verrassen en betoveren. Onze gepassioneerde chef-koks werken met de beste ingrediënten om heerlijke gerechten te bereiden die passen bij uw evenement en uw smaak.
Neem contact op

Een unieke culinaire ervaring

Bij Bon Bon Catering & Events geloven we dat eten meer is dan alleen brandstof. Het is een ervaring die uw zintuigen zal prikkelen en uw gasten zal betoveren. Daarom bieden wij unieke culinaire ervaringen die uw evenement naar een hoger niveau tillen. Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten om onze gerechten te bereiden en presenteren ze op een manier die uw gasten zal verrassen. Met onze luxe high-end catering zorgt u voor een onvergetelijk culinair hoogtepunt van uw evenement.

Persoonlijke service en aandacht voor detail

Wij geloven dat elk evenement uniek is en daarom bieden wij persoonlijke service en aandacht voor detail. Bij Bon Bon Catering & Events werken wij nauw met u samen om te begrijpen wat u wilt bereiken en hoe u uw evenement wilt ervaren. Of u nu een formele dinersetting of een informeel cocktailfeest wenst, wij bieden menu’s op maat die passen bij uw wensen en behoeften. Ons ervaren personeel zorgt voor een naadloze service en een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten.

Kies voor luxe high-end catering van Bon Bon Catering & Events en laat uw evenement stralen met heerlijke gerechten die passen bij uw smaak en stijl. Neem vandaag nog contact met ons op om uw evenement te bespreken en wij zorgen voor een culinaire ervaring om nooit te vergeten.

 

Event organiseren

Volledige catering voor uw evenement

Entertainment? Volledig buffet? Locatie? Chef-kok op locatie? Wij verzorgen uw gehele evenement. Van top tot teen alles geregeld, u hoeft zich nergens zorgen over te maken! Wij nemen de touwtjes in handen en geven onze eigen 'touch' aan uw event. Door onze ervaring weten we precies wat u nodig heeft!
Neem contact op

Catering op locatie

Heeft u nog geen locatie gevonden? Ook dat is voor ons geen probleem! Dordrecht beschikt over vele locaties geschikt voor elke gelegenheid. Heerlijk toch? Wij regelen de locatie + catering en u kan zich bezig houden met de uitnodigingen.

Catering door heel Nederland

Ja u leest het goed; wij werken door heel Nederland. Van Drachten tot Maastricht, tot Goes. Elke locatie heeft zijn bijzonderheden, aan ons de taak om hier op de juiste manier op in te spelen. Zowel met de styling als met de mensen uit de omgeving. Doordat wij al jarenlang op nationaal niveau werkzaam zijn, hebben wij hier meer dan voldoende ervaring mee. Wilt u de catering in Dordrecht laten verzorgen  zonder dat u er naar om hoeft te kijken? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat!

Bon Bon catering & events is werkzaam Dordrecht, maar ook door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties, waar wij ook werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.