Een luxe high tea beleving bij u thuis

De traditie van de high tea, die haar oorsprong vindt in het oude Engeland, heeft zich over de hele wereld verspreid. In Dordrecht hebben we een speciale draai gegeven aan deze heerlijke traditie. Bij BonBon Catering & Events begrijpen we dat in deze drukke tijden, niet iedereen de luxe heeft om uren in een café of restaurant te zitten. Daarom bieden we de mogelijkheid voor high tea afhalen Dordrecht, zodat u thuis of op elke gewenste locatie kunt genieten van een selectie van de fijnste theesoorten en heerlijke hapjes.
Neem contact op

Wat kunt u verwachten?

Wanneer u kiest voor high tea afhalen bij BonBon Catering & Events in Dordrecht, kiest u voor kwaliteit en variëteit. Onze culinaire experts hebben een assortiment samengesteld dat zowel de zoete als hartige trek bevredigt. Versgebakken scones met clotted cream en jam, delicate sandwiches met diverse vullingen, en een selectie van de fijnste patisserie. Elk item wordt met liefde en zorg bereid, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van lokale ingrediënten. Vergeet niet de theesoorten! We bieden een selectie van de beste theeën aan, zorgvuldig gekozen om de smaak van elk hapje te complementeren.

Geniet van de lekkerste high tea bij uw op de bank

High tea afhalen Dordrecht bij BonBon Catering & Events is slechts de eerste stap. Om thuis optimaal te genieten van uw high tea ervaring, hebben we enkele tips voor u:

  1. Setting: Creëer een gezellige setting. Dek uw tafel met een mooi tafelkleed, zet bloemen neer en gebruik uw beste servies.
  2. Thee: Zorg dat het water voor de thee net niet kookt. Laat de thee de aanbevolen tijd trekken voor de beste smaakbeleving.
  3. Serveren: Serveer de hapjes op etagères of mooie borden. Begin met de sandwiches, gevolgd door de scones en eindig met de zoetigheden.
  4. Geniet in goed gezelschap: Nodig familie of vrienden uit en maak er een gezellige middag van. High tea is immers een sociale aangelegenheid!
Neem contact op

Cateraar voor uw event?

Van privé chef-kok tot lopend buffet. Gitarist of een volkszanger? Wij regelen het allemaal. Geef ons de touwtjes en wij verzorgen uw gehele event. Wij verzorgen al jarenlang evenementen en de catering in de Drechtsteden. Wij helpen u graag en denken graag met u mee!
Neem contact op

Cateraar op locatie

Wij verzorgen jouw catering op locatie. Of de locatie nu in Heereveen, Rotterdam of Limburg is, wij staan voor jou klaar! Als specialist in de catering branche verzorgen wij evenementen door heel Nederland.

Catering door heel Nederland

Als het gaat om een ervaren cateraar, dan is BonBon Catering & Events uw betrouwbare partner. We zijn er trots op dat we onze klanten een combinatie van heerlijk eten, uitmuntende service en professioneel eventmanagement bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we van uw volgende evenement een culinair succes kunnen maken.

Bon Bon catering & events is werkzaam door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties waar wij onder andere werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.