Uw high tea bezorgen Rotterdam

In stad Rotterdam valt er altijd iets te vieren, of het nu een verjaardag, jubileum of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden en familie is. Voor zulke speciale momenten is er niets fijner dan een traditionele high tea, samengesteld met de beste ingrediënten. Laat BonBon Catering & Events de perfecte high tea direct aan uw deur bezorgen en beleef een onvergetelijke middag vol culinaire verrassingen.

Neem contact op

De perfecte middag

Iedereen houdt van een goede high tea, met zijn selectie van verfijnde sandwiches, scones met clotted cream en jam, diverse patisserieën en natuurlijk, een assortiment van de beste theesoorten. Bij BonBon Catering & Events combineren we traditionele Britse elegantie met heerlijke gerechten. Onze chefs hebben zorgvuldig een menu samengesteld dat de smaken en texturen van een authentieke high tea eert, terwijl ze ook nieuwe en opwindende elementen introduceren om u te verrassen.

Wanneer u kiest voor high tea bezorgen Rotterdam, kiest u niet alleen voor gemak, maar ook voor een hoge kwaliteit. Elke hapje, elk gebakje en elk kopje thee wordt met uiterste zorg bereid en gepresenteerd, zodat u en uw gasten een culinair avontuur kunnen beleven zonder het comfort van uw eigen huis te verlaten.

High tea bij u thuis op de bank

Een high tea is niet alleen een maaltijd, maar een ervaring, een moment van samenkomen en genieten. Met BonBon Catering & Events wordt deze ervaring naar een hoger niveau getild. Naast het serveren van de meest verrukkelijke lekkernijen, bieden we ook aanvullende diensten die uw middag nog specialer maken. Denk aan gepersonaliseerde menukaarten, stijlvol serviesgoed en zelfs thema-decoraties voor speciale gelegenheden.

Onze toewijding aan uitmuntendheid gaat verder dan alleen het eten. Ons team staat altijd klaar om te helpen bij het personaliseren van uw high tea ervaring, zodat het perfect past bij de gelegenheid en de gasten. Van het moment van bestellen tot het moment dat de laatste kruimel wordt opgegeten, streven wij ernaar om elke stap van het proces naadloos en onvergetelijk te maken. Laat ons high tea bezorgen Rotterdam bij jouw thuis!

Neem contact op

Cateraar voor uw event?

Van privé chef-kok tot lopend buffet. Gitarist of een volkszanger? Wij regelen het allemaal. Geef ons de touwtjes en wij verzorgen uw gehele event. Wij verzorgen al jarenlang evenementen en de catering in de Drechtsteden. Wij helpen u graag en denken graag met u mee!
Neem contact op

Cateraar op locatie

Wij verzorgen jouw catering op locatie. Of de locatie nu in Heereveen, Rotterdam of Limburg is, wij staan voor jou klaar! Als specialist in de catering branche verzorgen wij evenementen door heel Nederland.

Catering door heel Nederland

Als het gaat om een ervaren cateraar, dan is BonBon Catering & Events uw betrouwbare partner. We zijn er trots op dat we onze klanten een combinatie van heerlijk eten, uitmuntende service en professioneel eventmanagement bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we van uw volgende evenement een culinair succes kunnen maken.

Bon Bon catering & events is werkzaam door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties waar wij onder andere werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.