Verwen uw gasten met een high tea op locatie

Ervaar de charmante traditie van een high tea op locatie met Bon Bon Catering & Events. Laat uw gasten genieten van een heerlijk samenspel van hartige en zoete lekkernijen, prachtig gepresenteerd en geserveerd in een sfeervolle setting. Met onze high tea op locatie creëren we een onvergetelijke ervaring vol elegantie en genot.
Neem contact op

Stijlvolle presentatie en persoonlijke service

Bij Bon Bon Catering & Events geloven we in de kracht van stijlvolle presentatie en persoonlijke service voor high tea op locatie. Ons ervaren team zorgt voor een prachtig gedekte tafel, met zorgvuldig geselecteerd serviesgoed, bloemstukken en elegante decoraties. We bieden ook een attente en vriendelijke bediening, die ervoor zorgt dat uw gasten zich welkom en verzorgd voelen. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grootschalig evenement, we streven ernaar om een onvergetelijke high tea-ervaring te creëren die de verwachtingen overtreft.

Kies voor onze high tea op locatie en geef uw gasten een smaakvolle en stijlvolle ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en laat ons uw bijzondere gelegenheid verrijken met de traditionele charme van een high tea.

Een overvloed aan smaken en delicatessen

Onze high tea op locatie biedt een overvloed aan smaken en delicatessen. Laat uw gasten zich tegoed doen aan een assortiment van smaakvolle hartige hapjes, zoals hartige taartjes, sandwiches en quiches. Verwen ze vervolgens met een selectie van zoete verleidingen, zoals scones met clotted cream en jam, mini gebakjes en verrukkelijke petit fours. Elke lekkernij wordt met zorg bereid om uw gasten te verwennen met een culinair festijn.

Event organiseren

Volledige catering voor uw evenement

Entertainment? Volledig buffet? Locatie? Chef-kok op locatie? Wij verzorgen uw gehele evenement. Van top tot teen alles geregeld, u hoeft zich nergens zorgen over te maken! Wij nemen de touwtjes in handen en geven onze eigen 'touch' aan uw event. Door onze ervaring weten we precies wat u nodig heeft!
Neem contact op

High tea op locatie

Heeft u nog geen locatie gevonden? Ook dat is voor ons geen probleem! Dordrecht beschikt over vele locaties geschikt voor elke gelegenheid. Heerlijk toch? Wij regelen de locatie + catering en u kan zich bezig houden met de uitnodigingen.

Catering door heel Nederland

Ja u leest het goed; wij werken door heel Nederland. Van Drachten tot Maastricht, tot Goes. Elke locatie heeft zijn bijzonderheden, aan ons de taak om hier op de juiste manier op in te spelen. Zowel met de styling als met de mensen uit de omgeving. Doordat wij al jarenlang op nationaal niveau werkzaam zijn, hebben wij hier meer dan voldoende ervaring mee. Wilt u de catering in Dordrecht laten verzorgen  zonder dat u er naar om hoeft te kijken? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat!

Bon Bon catering & events is werkzaam Dordrecht, maar ook door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties, waar wij ook werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.