Verwen jezelf met een high tea voor thuis

Trakteer uzelf en uw dierbaren op een heerlijke high tea voor thuis, verzorgd door Bon Bon Catering & Events. Laat ons de betovering van een traditionele high tea naar uw eigen huis brengen, waar u kunt genieten van een smaakvolle selectie van hartige en zoete lekkernijen, perfect samengesteld om uw zintuigen te verwennen.
Neem contact op

Gemakkelijk en zorgeloos genieten

Bij Bon Bon Catering & Events begrijpen we het belang van gemak en zorgeloosheid bij het organiseren van een high tea voor thuis. Daarom zorgen we voor een moeiteloze ervaring, van de levering van de heerlijke lekkernijen tot de bijbehorende serviesgoed en zelfs de sfeervolle decoratie. U hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van uw high tea-ervaring, terwijl wij ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Laat uzelf en uw gasten verwennen met een heerlijke high tea voor thuis. Neem vandaag nog contact met ons op om uw bestelling te plaatsen en laat Bon Bon Catering & Events uw high tea-ervaring naar een hoger niveau tillen, rechtstreeks in uw eigen huis.

Een high tea in uw eigen huis

Onze high tea voor thuis biedt een culinaire verwennerij in het comfort van uw eigen huis. Ontdek een uitgebreid assortiment van hartige en zoete lekkernijen, zoals versgebakken scones met romige clotted cream en jam, delicate sandwiches met diverse vullingen, smaakvolle quiches en een verrukkelijke variëteit aan mini gebakjes en petit fours. Elk item is met liefde en vakmanschap bereid om u en uw gasten een onvergetelijke high tea-ervaring te bezorgen.

High tea voor thuis

Volledige catering high tea voor thuis

Entertainment? Volledig buffet? Locatie? Chef-kok op locatie? Wij verzorgen uw gehele evenement. Van top tot teen alles geregeld, u hoeft zich nergens zorgen over te maken! Wij nemen de touwtjes in handen en geven onze eigen 'touch' aan uw event. Door onze ervaring weten we precies wat u nodig heeft!
Neem contact op

Catering op locatie

Heeft u nog geen locatie gevonden? Ook dat is voor ons geen probleem! Dordrecht beschikt over vele locaties geschikt voor elke gelegenheid. Heerlijk toch? Wij regelen de locatie + catering en u kan zich bezig houden met de uitnodigingen.

High tea voor thuis door heel Nederland

Ja u leest het goed; wij werken door heel Nederland. Van Drachten tot Maastricht, tot Goes. Elke locatie heeft zijn bijzonderheden, aan ons de taak om hier op de juiste manier op in te spelen. Zowel met de styling als met de mensen uit de omgeving. Doordat wij al jarenlang op nationaal niveau werkzaam zijn, hebben wij hier meer dan voldoende ervaring mee. Wilt u de catering in Dordrecht laten verzorgen  zonder dat u er naar om hoeft te kijken? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat!

Bon Bon catering & events is werkzaam Dordrecht, maar ook door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties, waar wij ook werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.