Vier de feestdagen in stijl

De kerstperiode is een tijd van samenkomen, reflecteren en natuurlijk genieten van heerlijk eten. Terwijl de lichtjes fonkelen en de kerstmuziek op de achtergrond speelt, is er niets fijner dan samen te komen rond een tafel vol culinaire hoogstandjes. Met onze service voor kerst brunch bestellen, zorgt u voor een feestelijke en smaakvolle start van uw kerstdag.

Neem contact op

Kerst brunch bestellen bij Bon Bon

Stelt u zich een tafel voor, prachtig gedekt met fonkelend servies, glinsterende kaarsen en een overvloed aan gerechten die de essentie van de feestdagen belichamen. Onze kerst brunch bestaat uit een variëteit van traditionele en moderne gerechten, zorgvuldig samengesteld om elk palet te plezieren. De perfecte kerst brunch bestellen kan bij Bon Bon.

Of u nu houdt van gerookte zalm op versgebakken broodjes, een romige eiersalade, vers fruit, warme croissants of zoete lekkernijen zoals kerststol en chocoladebroodjes, onze brunch heeft voor ieder wat wils. Daarnaast bieden we ook diverse dranken aan zoals versgeperste sappen, mousserende wijn en natuurlijk, verschillende theesoorten en koffie om uw maaltijd compleet te maken.

Het gemak en de kwaliteit van Bon Bon

We begrijpen dat de feestdagen al druk genoeg kunnen zijn. Daarom willen we het u gemakkelijk maken. Wanneer u kiest voor onze kerst brunch service, kiest u voor gemak zonder in te leveren op kwaliteit. Elk gerecht wordt met zorg bereid met de beste ingrediënten en gepresenteerd op een manier die zowel het oog als de maag tevreden stelt.

Onze service zorgt ervoor dat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is tijdens de kerstdagen: quality time doorbrengen met uw dierbaren. Laat de voorbereiding en presentatie van de brunch maar aan ons over. Uw kerst brunch bestellen bij Bon Bon? Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Cateraar voor uw event?

Van privé chef-kok tot lopend buffet. Gitarist of een volkszanger? Wij regelen het allemaal. Geef ons de touwtjes en wij verzorgen uw gehele event. Wij verzorgen al jarenlang evenementen en de catering in de Drechtsteden. Wij helpen u graag en denken graag met u mee!
Neem contact op

Cateraar op locatie

Wij verzorgen jouw catering op locatie. Of de locatie nu in Heereveen, Rotterdam of Limburg is, wij staan voor jou klaar! Als specialist in de catering branche verzorgen wij evenementen door heel Nederland.

Catering door heel Nederland

Als het gaat om een ervaren cateraar, dan is BonBon Catering & Events uw betrouwbare partner. We zijn er trots op dat we onze klanten een combinatie van heerlijk eten, uitmuntende service en professioneel eventmanagement bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we van uw volgende evenement een culinair succes kunnen maken.

Bon Bon catering & events is werkzaam door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties waar wij onder andere werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.