Vier de feestdagen in stijl

De kerstperiode is een tijd van samenkomen, reflecteren en natuurlijk genieten van heerlijk eten. Terwijl de lichtjes fonkelen en de kerstmuziek op de achtergrond speelt, is er niets fijner dan samen te komen rond een tafel vol culinaire hoogstandjes. Met onze service voor kerst brunch bestellen, zorgt u voor een feestelijke en smaakvolle start van uw kerstdag.
Neem contact op

Culinair genieten tijdens de feestdagen

Van klassieke kerstgerechten tot moderne culinaire hoogstandjes, onze kerst catering biedt een breed scala aan mogelijkheden om aan elke wens te voldoen. Ons ervaren team van chefs werkt met passie en precisie om elk gerecht tot een waar kunstwerk te maken. Of u nu droomt van sappige gebraden kalkoen, delicate zeevruchten, of een vegetarische verrassing, wij zorgen ervoor.

Onze menu’s zijn zorgvuldig samengesteld, met aandacht voor seizoensproducten en de rijke tradities van het kerstfeest. Elk gerecht is zo ontworpen dat het niet alleen verrukkelijk smaakt, maar ook een feest is voor het oog. Uw gasten zullen versteld staan van de pracht en praal van de gerechten die op tafel komen.

Kerst catering; uw kerst in stijl

Bij een geslaagd kerstdiner komt meer kijken dan alleen het eten. Onze kerst catering service gaat verder dan de gerechten. We zorgen voor een complete ervaring. Denk aan passende decoraties voor uw feesttafel, bijpassende wijnen of dranken, en zelfs live entertainment indien gewenst.

Ons doel is om u een zorgeloze kerst te bezorgen, waarbij u volop kunt genieten van uw gezelschap zonder te hoeven denken aan de logistiek van het diner. Van de opmaak van de borden tot de afwas achteraf, wij zorgen ervoor.

Neem contact op

Cateraar voor uw event?

Van privé chef-kok tot lopend buffet. Gitarist of een volkszanger? Wij regelen het allemaal. Geef ons de touwtjes en wij verzorgen uw gehele event. Wij verzorgen al jarenlang evenementen en de catering in de Drechtsteden. Wij helpen u graag en denken graag met u mee!
Neem contact op

Cateraar op locatie

Wij verzorgen jouw catering op locatie. Of de locatie nu in Heereveen, Rotterdam of Limburg is, wij staan voor jou klaar! Als specialist in de catering branche verzorgen wij evenementen door heel Nederland.

Catering door heel Nederland

Als het gaat om een ervaren cateraar, dan is BonBon Catering & Events uw betrouwbare partner. We zijn er trots op dat we onze klanten een combinatie van heerlijk eten, uitmuntende service en professioneel eventmanagement bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we van uw volgende evenement een culinair succes kunnen maken.

Bon Bon catering & events is werkzaam door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties waar wij onder andere werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.