De magie van kerst thuis bezorgd

Kerstmis is een tijd van samenzijn, liefde en genieten van de kleine dingen. En wat is er nu mooier dan samenkomen rond een feestelijk gedekte tafel, vol heerlijke gerechten? Met onze service voor een kerst diner aan huis, wordt het gemak van een restaurantdiner gecombineerd met de intimiteit en warmte van uw eigen huis.
Neem contact op

Culinair sensatie aan de eettafel

Of u nu kiest voor een traditioneel kerstdiner met klassiekers zoals kalkoen en stoofperen of een modern fusion-menu wenst, ons team van topchefs heeft de kennis en passie om uw culinaire dromen werkelijkheid te maken. Elk gerecht wordt met zorg bereid, met de beste ingrediënten en met aandacht voor detail.

Het gemak van ons kerst diner aan huis betekent dat u niet alleen verrukkelijke maaltijden ontvangt, maar ook een complete beleving. Uw diner wordt op een afgesproken tijdstip bezorgd, warm en klaar om te serveren, met duidelijke instructies voor eventuele laatste handelingen. Zo hebt u de luxe van een restaurantkwaliteit maaltijd zonder het huis te verlaten.

Kerst diner aan huis; uw kerst in stijl

Bij een onvergetelijk kerstdiner komt meer kijken dan alleen de gerechten. Daarom bieden we, naast het diner zelf, aanvullende services om uw avond compleet te maken. Denk aan bijpassende wijnen, sfeervolle tafeldecoraties of zelfs live achtergrondmuziek. Vertel ons uw wensen en wij zorgen ervoor dat uw kerst diner aan huis een magische ervaring wordt.

Daarnaast staan we ook klaar met advies over de ideale tafelindeling, serveertips en zelfs wijn-spijscombinaties. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we gaan altijd een stap verder om uw kerstviering onvergetelijk te maken

Neem contact op

Cateraar voor uw event?

Van privé chef-kok tot lopend buffet. Gitarist of een volkszanger? Wij regelen het allemaal. Geef ons de touwtjes en wij verzorgen uw gehele event. Wij verzorgen al jarenlang evenementen en de catering in de Drechtsteden. Wij helpen u graag en denken graag met u mee!
Neem contact op

Cateraar op locatie

Wij verzorgen jouw catering op locatie. Of de locatie nu in Heereveen, Rotterdam of Limburg is, wij staan voor jou klaar! Als specialist in de catering branche verzorgen wij evenementen door heel Nederland.

Catering door heel Nederland

Als het gaat om een ervaren cateraar, dan is BonBon Catering & Events uw betrouwbare partner. We zijn er trots op dat we onze klanten een combinatie van heerlijk eten, uitmuntende service en professioneel eventmanagement bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we van uw volgende evenement een culinair succes kunnen maken.

Bon Bon catering & events is werkzaam door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties waar wij onder andere werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.