Geniet van de magie van kerst

De kerstperiode staat synoniem voor gezelligheid, saamhorigheid en uiteraard een tafel vol met heerlijkheden. Maar niet iedereen heeft de tijd of de expertise om een uitgebreid feestmaal te bereiden. Gelukkig biedt onze service voor het bestellen van een kerstbuffet dé oplossing. Geniet van een gevarieerd aanbod van smakelijke gerechten, zonder de moeite van het zelf bereiden.

Neem contact op

Een culinaire reis tijdens de feestdagen

Een goed buffet weerspiegelt een harmonie van smaken, texturen en culinaire tradities. Ons kerstbuffet is met zorg samengesteld door onze ervaren chefs, die zowel traditionele kerstklassiekers als vernieuwende creaties presenteren. Denk aan sappige vleesgerechten, verfijnde viscreaties, diverse vegetarische opties en heerlijke bijgerechten die de essentie van de kerstsfeer vastleggen. Uw kerstbuffet bestellen bij Bon Bon!

En natuurlijk, geen buffet is compleet zonder een reeks verrukkelijke desserts. Van klassieke kerstpudding en tiramisu tot exotische fruitcreaties, onze dessertselectie is een zoete afsluiting van een rijk feestmaal.

Uw kerstbuffet bestellen bij Bon Bon

De feestdagen zijn al druk genoeg, en de voorbereiding van een uitgebreid diner kan soms overweldigend zijn. Wanneer u kiest voor ons kerstbuffet bestellen, kiest u voor gemak en kwaliteit. Alles wordt tot in de puntjes voorbereid en op een afgesproken tijd geleverd. U hoeft alleen nog maar te zorgen voor een mooi gedekte tafel en uw gasten te verwelkomen.

Daarnaast voorzien we u van duidelijke instructies voor het serveren en eventueel opwarmen van de gerechten, zodat alles op de juiste temperatuur en in optimale staat gepresenteerd wordt.

Neem contact op

Cateraar voor uw event?

Van privé chef-kok tot lopend buffet. Gitarist of een volkszanger? Wij regelen het allemaal. Geef ons de touwtjes en wij verzorgen uw gehele event. Wij verzorgen al jarenlang evenementen en de catering in de Drechtsteden. Wij helpen u graag en denken graag met u mee!
Neem contact op

Cateraar op locatie

Wij verzorgen jouw catering op locatie. Of de locatie nu in Heereveen, Rotterdam of Limburg is, wij staan voor jou klaar! Als specialist in de catering branche verzorgen wij evenementen door heel Nederland.

Catering door heel Nederland

Als het gaat om een ervaren cateraar, dan is BonBon Catering & Events uw betrouwbare partner. We zijn er trots op dat we onze klanten een combinatie van heerlijk eten, uitmuntende service en professioneel eventmanagement bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we van uw volgende evenement een culinair succes kunnen maken.

Bon Bon catering & events is werkzaam door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties waar wij onder andere werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.