Luxe catering voor een onvergetelijk evenement

Bij het plannen van een evenement is de catering een van de belangrijkste aspecten om over na te denken. Met onze luxe cateringdiensten kunt u er zeker van zijn dat uw gasten kunnen genieten van heerlijk eten en een onvergetelijke ervaring tijdens uw evenement.
Neem contact op

Service op maat

Ons toegewijde team staat klaar om ervoor te zorgen dat uw catering perfect verloopt, van begin tot eind. We werken nauw samen met u om uw wensen te begrijpen en bieden service op maat die volledig aan uw verwachtingen voldoet. Van het opzetten van de catering tot de laatste afwas, wij zorgen ervoor dat uw evenement onvergetelijk wordt.

Of u nu een formele bedrijfsbijeenkomst, een huwelijksfeest of een informele barbecue organiseert, ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen uw evenement tot een succes te maken. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en samen te werken aan een unieke en luxe catering evenement ervaring.

Exclusieve menu opties

Onze luxe cateringdiensten bieden exclusieve menu-opties die zijn ontworpen om aan al uw culinaire wensen te voldoen. We werken nauw samen met u om een menu samen te stellen dat perfect past bij uw smaak en voorkeuren, of u nu op zoek bent naar een verfijnd sit-down diner, een heerlijk buffet of een verrukkelijke foodtruck ervaring.

Event organiseren

Volledige catering voor uw evenement

Entertainment? Volledig buffet? Locatie? Chef-kok op locatie? Wij verzorgen uw gehele evenement. Van top tot teen alles geregeld, u hoeft zich nergens zorgen over te maken! Wij nemen de touwtjes in handen en geven onze eigen 'touch' aan uw event. Door onze ervaring weten we precies wat u nodig heeft!
Neem contact op

Luxe catering evenement op locatie

Heeft u nog geen locatie gevonden? Ook dat is voor ons geen probleem! Dordrecht beschikt over vele locaties geschikt voor elke gelegenheid. Heerlijk toch? Wij regelen de locatie + catering en u kan zich bezig houden met de uitnodigingen.

Catering door heel Nederland

Ja u leest het goed; wij werken door heel Nederland. Van Drachten tot Maastricht, tot Goes. Elke locatie heeft zijn bijzonderheden, aan ons de taak om hier op de juiste manier op in te spelen. Zowel met de styling als met de mensen uit de omgeving. Doordat wij al jarenlang op nationaal niveau werkzaam zijn, hebben wij hier meer dan voldoende ervaring mee. Wilt u de catering in Dordrecht laten verzorgen  zonder dat u er naar om hoeft te kijken? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat!

Bon Bon catering & events is werkzaam Dordrecht, maar ook door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties, waar wij ook werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.