De ultieme beleving voor elk evenement

Partycatering op locatie is niet zomaar een dienst; het is dé manier om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Stel je voor: een jubileumfeest in uw achtertuin, een bedrijfsfeest in een prachtig park of een verjaardagsfeest op een sfeervolle buitenlocatie. Bij alle gelegenheden wilt u dat alles tot in de puntjes geregeld is. Het gaat dan niet alleen om de sfeer en de aankleding, maar vooral ook om het eten en drinken. Hier komt partycatering op locatie om de hoek kijken. Professionele cateraars zorgen ervoor dat uw gasten verwend worden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de organisatie.

Neem contact op

De voordelen van partycatering op locatie

Er zijn tal van redenen waarom mensen kiezen voor partycatering op locatie. Een van de grootste voordelen is het gemak. U hoeft zich geen zorgen te maken over inkopen, voorbereidingen en het serveren van eten en drinken. Dit wordt allemaal uit handen genomen door BonBon. Daarnaast is maatwerk een groot pluspunt. Heeft u specifieke dieetwensen of een bepaald thema voor uw feest? Wij als partycateraars kunnen hier moeiteloos op inspelen. Door de flexibiliteit van catering op locatie kan elk evenement, groot of klein, precies zo worden ingevuld zoals u dat voor ogen heeft. Dit betekent ook dat de kwaliteit van het eten en de service altijd optimaal is, wat een positieve indruk achterlaat bij uw gasten.

Kiezen voor de juiste partycatering op locatie

Wanneer u overweegt om voor partycatering op locatie te kiezen, is het belangrijk om een aantal zaken in overweging te nemen. Begin met het bepalen van uw budget. Weet wat u uit wilt geven en zoek daarbij een cateraar die past bij uw wensen en financiële mogelijkheden. Vraag ook altijd naar referenties en ervaringen van anderen. Een goede cateraar kan zonder problemen eerdere succesverhalen en tevreden klanten delen. Ten slotte, communiceer duidelijk uw wensen en verwachtingen. Of het nu gaat om het menu, de aankleding of de timing: heldere communicatie is de sleutel tot een geslaagd evenement met partycatering op locatie.

Event organiseren

Volledige catering voor uw evenement

Entertainment? Volledig buffet? Locatie? Chef-kok op locatie? Wij verzorgen uw gehele evenement. Van top tot teen alles geregeld, u hoeft zich nergens zorgen over te maken! Wij nemen de touwtjes in handen en geven onze eigen 'touch' aan uw event. Door onze ervaring weten we precies wat u nodig heeft!
Neem contact op

Partycatering op locatie

Heeft u nog geen locatie gevonden? Ook dat is voor ons geen probleem! Dordrecht beschikt over vele locaties geschikt voor elke gelegenheid. Heerlijk toch? Wij regelen de locatie + catering en u kan zich bezig houden met de uitnodigingen.

Catering door heel Nederland

Ja u leest het goed; wij werken door heel Nederland. Van Drachten tot Maastricht, tot Goes. Elke locatie heeft zijn bijzonderheden, aan ons de taak om hier op de juiste manier op in te spelen. Zowel met de styling als met de mensen uit de omgeving. Doordat wij al jarenlang op nationaal niveau werkzaam zijn, hebben wij hier meer dan voldoende ervaring mee. Wilt u de catering in Dordrecht laten verzorgen  zonder dat u er naar om hoeft te kijken? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat!

Bon Bon catering & events is werkzaam Dordrecht, maar ook door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties, waar wij ook werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.