Partycatering op Locatie: Verzorg uw gasten met de beste catering

Bij Bon Bon Catering & Events begrijpen we dat de catering van een evenement van groot belang is. Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest, wij bieden partycatering op locatie die uw gasten zal verrassen en verwennen.
Neem contact op

Flexibele service die past bij uw evenement

Bij Bon Bon Catering & Events bieden we flexibele partycatering op locatie die past bij uw evenement. Of het nu gaat om een informele barbecue in de achtertuin, een buffet op kantoor of een chique diner op een buitenlocatie, wij bieden de juiste service en expertise. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw feest.

Of u nu een kleine bijeenkomst of een groot evenement plant, Bon Bon Catering & Events biedt de perfecte partycatering op locatie. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en laat ons uw gasten verzorgen met de beste catering.

Een gevarieerd menu voor elk evenement

Onze partycatering op locatie biedt een gevarieerd menu voor elk evenement. Onze chef-koks zijn gespecialiseerd in verschillende keukens, waaronder internationale, mediterrane en Nederlandse gerechten. Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten en bieden verschillende menu-opties op maat, zodat u kunt genieten van precies wat u wilt.

Event organiseren

Volledige catering voor uw evenement

Entertainment? Volledig buffet? Locatie? Chef-kok op locatie? Wij verzorgen uw gehele evenement. Van top tot teen alles geregeld, u hoeft zich nergens zorgen over te maken! Wij nemen de touwtjes in handen en geven onze eigen 'touch' aan uw event. Door onze ervaring weten we precies wat u nodig heeft!
Neem contact op

Partycatering op locatie

Heeft u nog geen locatie gevonden? Ook dat is voor ons geen probleem! Dordrecht beschikt over vele locaties geschikt voor elke gelegenheid. Heerlijk toch? Wij regelen de locatie + catering en u kan zich bezig houden met de uitnodigingen.

Catering door heel Nederland

Ja u leest het goed; wij werken door heel Nederland. Van Drachten tot Maastricht, tot Goes. Elke locatie heeft zijn bijzonderheden, aan ons de taak om hier op de juiste manier op in te spelen. Zowel met de styling als met de mensen uit de omgeving. Doordat wij al jarenlang op nationaal niveau werkzaam zijn, hebben wij hier meer dan voldoende ervaring mee. Wilt u de catering in Dordrecht laten verzorgen  zonder dat u er naar om hoeft te kijken? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat!

Bon Bon catering & events is werkzaam Dordrecht, maar ook door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties, waar wij ook werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.