Partyservice Rotterdam

Organiseert u binnenkort een feest of evenement in Rotterdam en zoekt u nog een professionele partyservice? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren cateringbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de catering branche en staan garant voor een geslaagd evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, jubileum of huwelijksfeest: wij verzorgen de catering tot in de puntjes.
Neem contact op

Persoonlijk en op maat catering

Bij Bon Bon Catering & Events vinden we het belangrijk om onze partyservice persoonlijk en op maat te maken. Wij werken uitsluitend met verse en hoogwaardige producten en stellen altijd een menu samen dat aansluit bij uw wensen en smaak. Of u nu kiest voor een buffet, walking dinner of een complete culinaire beleving: onze chefs staan garant voor heerlijke gerechten die uw gasten zullen verrassen.

Als het gaat om de styling van het event denken wij graag met u mee! Wij hebben jarenlange ervaring met partijen in Rotterdam. Wij doen er alles aan om de catering tot in de puntjes te verzorgen.

Events die wij verzorgen:

 • Bruiloften
 • Bedrijfscatering
 • Verjaardagen
 • Grote nationale events
 • Diners
 • lunch

Partyservice Rotterdam laten verzorgen?

Als professionele partyservice in Rotterdam weten wij als geen ander wat er nodig is om een evenement tot een succes te maken. Onze klanten waarderen ons om onze persoonlijke aanpak, flexibiliteit en kwaliteit. Bij Bon Bon Catering & Events denken we graag met u mee en vertalen we uw wensen naar een uniek concept dat past bij uw evenement. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen als uw partyservice in Rotterdam. Wil je benodigdheden huren voor een event? Ook dat is mogelijk: partytent, borden & bestek, biertap, statafels en nog veel meer….. Offerte op maat ontvangen? Bekijk onze voordelen hieronder:

 • Catering van A-Z
 • Groot assortiment
 • Catering op locatie
 • Tientallen jaren ervaring
 • Vervult al uw wensen
Catering verzorgen

Volledig verzorgt worden?

Door onze specialisme, meedenkvermogen en het vinden van oplossingen kunnen wij u volledig ontlasten. Wij verzorgen u gehele dag van locatie tot buffet en entertainment. Laat ons doen waar wij goed in zijn! Samen maken we er een onvergetelijke dag van.
Neem contact op

Partyservice Rotterdam op locatie

Heeft u nog geen locatie gevonden? Ook dat is voor ons geen probleem! Er zijn zoveel mooie locaties in Rotterdam, wij helpen u graag met het zoeken van de juiste locatie die perfect past bij het event wat u organiseert. Door onze jarenlange ervaring, vele events en kennis van de stad, kunnen wij voor u een toffe locatie tot beschikking stellen. Heerlijk toch? Wij regelen de locatie + catering en u kan zich bezig houden met de uitnodigingen. In de meest ideale situatie regelen we alles van A tot Z. Wil je toch meedenken en je wensen kenbaar maken. Dan vinden wij het super om jou te helpen en ondersteunen!

Partyservice door heel Nederland

Bon Bon catering & events staat voor u klaar! Wij denken graag met u mee, van locatie tot geheel verzorgd buffet. Samen met u maken we er een onvergetelijke dag van. Wilt u uw catering in Rotterdam laten verzorgen door een specialist? Wij staan voor u klaar!

Bon Bon catering & events is werkzaam Rotterdam, maar ook door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties waar wij ook werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.