Maak uw evenement onvergetelijk met Bon Bon Catering & Events

Wilt u uw gasten een onvergetelijke culinaire ervaring bieden tijdens uw volgende evenement? Kies dan voor de unieke themacatering van Bon Bon Catering & Events. Onze gepassioneerde chef-koks creëren heerlijke gerechten die passen bij uw thema, waardoor uw evenement echt opvalt.
Neem contact op

Op maat gemaakte catering voor uw evenement

Onze themacatering is volledig op maat gemaakt voor uw evenement. Onze chef-koks werken nauw met u samen om te begrijpen wat u wilt bereiken en hoe u wilt dat uw evenement wordt ervaren. We passen ons aan aan uw wensen en zorgen voor een naadloze service van begin tot eind. Of het nu gaat om een intieme bruiloft of een grootschalig bedrijfsevenement, wij bieden unieke themacatering die past bij uw visie.

Kies voor de unieke themacatering van Bon Bon Catering & Events en laat uw gasten een onvergetelijke culinaire ervaring beleven. Neem contact met ons op om uw evenement te bespreken en wij maken uw visie werkelijkheid.

Thema's die uw gasten zullen verrassen

Wij bieden themacatering die uw gasten zal verrassen en betoveren. Of u nu kiest voor een authentiek Mexicaans thema, een kleurrijk Hawaïaans feest of een stijlvolle cocktailparty, wij bieden menu’s die passen bij uw thema en uw gasten zullen verleiden. Onze thema-catering gaat verder dan alleen het eten – we zorgen voor een totaalbeleving die uw evenement zal transformeren.

Informatie themacatering

Volledige catering voor uw evenement

Entertainment? Volledig buffet? Locatie? Chef-kok op locatie? Wij verzorgen uw gehele evenement. Van top tot teen alles geregeld, u hoeft zich nergens zorgen over te maken! Wij nemen de touwtjes in handen en geven onze eigen 'touch' aan uw event. Door onze ervaring weten we precies wat u nodig heeft!
Neem contact op

Catering op locatie

Heeft u nog geen locatie gevonden? Ook dat is voor ons geen probleem! Dordrecht beschikt over vele locaties geschikt voor elke gelegenheid. Heerlijk toch? Wij regelen de locatie + catering en u kan zich bezig houden met de uitnodigingen.

Catering door heel Nederland

Ja u leest het goed; wij werken door heel Nederland. Van Drachten tot Maastricht, tot Goes. Elke locatie heeft zijn bijzonderheden, aan ons de taak om hier op de juiste manier op in te spelen. Zowel met de styling als met de mensen uit de omgeving. Doordat wij al jarenlang op nationaal niveau werkzaam zijn, hebben wij hier meer dan voldoende ervaring mee. Wilt u de catering in Dordrecht laten verzorgen  zonder dat u er naar om hoeft te kijken? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat!

Bon Bon catering & events is werkzaam Dordrecht, maar ook door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties, waar wij ook werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.