Verjaardag catering

Op zoek naar een professionele partner voor uw verjaardagsfeest? Bon Bon Catering & Events biedt uitstekende verjaardag catering op maat. Wij begrijpen dat elk verjaardagsfeest anders is en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan al uw wensen en behoeften.
Neem contact op

Op maat gemaakt voor elke verjaardag

Wij verzorgen catering op maat, vervullen de wens van de klant en maken er samen een onvergetelijke dag van! Bon Bon catering & events kijkt naar de gelegenheid, hoeveelheid gasten, locatie, styling en luistert natuurlijk naar de wensen van de klant. Verjaardag catering kan tot in perfectie uitgewerkt worden! De mooiste locaties worden gebruikt voor een professionele en goed georganiseerde uitstraling.

Als het gaat om de styling van het event denken wij graag met u mee! Wij hebben jarenlange ervaring met verjaardagen organiseren. Wij doen er alles aan om de verjaardag catering tot in de puntjes te verzorgen.

Events die wij verzorgen:

 • Bruiloften
 • Bedrijfscatering
 • Verjaardagen
 • Grote nationale events
 • Diners
 • lunch

Een bijzonder verjaardag

Bij Bon Bon Catering & Events begrijpen we dat uw verjaardagsfeest een belangrijke mijlpaal is. Wij nemen de stress van u weg door de volledige catering voor uw verjaardagsfeest te verzorgen. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een groot feest, wij zorgen ervoor dat uw gasten worden verwend met heerlijke gerechten die zijn bereid door onze professionele koks.

Bekijk onze voordelen hieronder:

 • Catering van A-Z
 • Groot assortiment
 • Catering op locatie
 • Tientallen jaren ervaring
 • Vervult al uw wensen
Catering verzorgen

Volledig verzorgt worden?

Door onze specialisme, meedenkvermogen en het vinden van oplossingen kunnen wij u volledig ontlasten. Wij verzorgen u gehele dag van locatie tot buffet en entertainment. Laat ons doen waar wij goed in zijn! Samen maken we er een onvergetelijke dag van.
Neem contact op

Catering door heel Nederland

Bon Bon catering & events staat voor u klaar! Wij denken graag met u mee, van locatie tot geheel verzorgd buffet. Samen met u maken we er een onvergetelijke dag van. Wilt u uw verjaardag catering laten verzorgen door een specialist? Wij staan voor u klaar!

Bon Bon catering & events is werkzaam door heel Nederland. Hier zijn een aantal locaties waar wij ook werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.