Party service op maat

Bon Bon de ideale partij om party service te bieden. Van A tot Z wordt alles geregeld. Er worden creatieve oplossingen bedacht op het gebied van styling, culinair en entertainment. Een party service zoals het hoor, vol creativiteit, specialisme en jarenlange ervaring. De wens van de klant staat centraal, wij luisteren naar de behoeften en brengen deze tot uiting.
Party service regelen?

Party service voor elke gelegenheid

Alles tot in de puntjes verzorgd. Wij verzorgen al jarenlang de grootste evenementen van Nederland, zoals De Haringparty of de Jaarbeurs. Evenementen zoals de Jaarbeurs, vergen veel tijd en expertise. Met onze ervaring in de party service, weten precies wat er verwacht wordt. Bon Bon catering & events helpt bedrijven en particulieren om een event te organiseren, naar de wens van de klant, maar durft ook zeker een eigen ’touch’ te geven. De combinatie van ervaring en specialisme, zorgt voor perfectie!

Events waar BonBon Catering & Events jou in kan ontzorgen:

Bon Bon specialist in party service

Opzoek naar de perfecte party service? Verzorging van uw event tot in perfectie? Van bedrijfsfeest tot Nationale evenementen. Party service is cruciaal en laat een stempel achter. Ook organiseren wij de catering van events en beurzen en vergeten wij hierbij de standhouders ook niet. Event organiseren? Neem gerust contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden! Voordelen van onze samenwerking:

  • Van A-Z
  • Voor verschillende gelegenheden
  • Events op locatie
  • Jarenlange ervaring
  • Eigen touch
Event organiseren

Bon Bon werkt tot in perfectie

Wilt u volledig ontlast worden en geen zorgen meer hebben over de organisatie van uw event of partij? Wij helpen u graag, met het vinden van locatie tot het verzorgen van een geheel buffet en entertainment!
Neem contact op

 Party service op locatie

Elk event heeft een unieke locatie nodig. Deze locatie moet voorzien worden van de juiste catering. Door locatie gericht te denken, wensen van de klant centraal zetten en onze specialisten in te zetten, kunnen wij voor u een toffe locatie tot beschikking stellen. Heerlijk toch? U kunt zich druk bezig houden met het uitnodigen van de gasten en wij doen de rest!

Party service door heel Nederland

Jarenlange ervaring, specialisten op elk horeca gebied en de juiste mensen om er een onvergetelijke dag van te maken. De wensen van de klant staan bij ons centraal. Catering tot in de puntjes verzorgd, kijkt u ook uit naar een toffe samenwerking? Benieuwd waar wij werkzaam zijn? Goed nieuws, wij verzorgen events door heel Nederland!

Hier zijn een aantal locaties, waar wij veel werkzaam in zijn:

Rotterdam          Amsterdam          Dordrecht           Eindhoven

Groningen          Deventer               Maastricht          Goes

Amersfoort        Terneuzen             Gorinchem         Spijkenisse

Zwolle                 Delft                      Drachten            Den Haag

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 48 uur in behandeling te nemen.